Saulutės

Nertas servetėles, taip populiarias kadaise, išstūmė kiti stalo serviravimo sprendimai – lengviau prižiūrimi, paprasčiau pagaminami ar greitai nuperkami, todėl ypač smagu matyti jų renesansą. Kaip ir visko unikalaus ir individualaus, išskirtiniu kiekvieno kuriančio žmogaus palytėjimu įkrautą.

Šitų servetėlių rinkinuką Dalia sukomplektavo su juodai balta Marimekko staltiese – auksinis šventiškas akcentas. Ir nors mes abi be proto mylim Marimekko dizainą, tą, ką gamina pramonė, galima įsigyti kiekvienam ir net vienodai naudoti, nors turiu prisipažinti, kad staltiese medžiagą pavertė taip pat Dalios šeimos auksarankė, bet būtent ryškus rankomis nertas priedas pavers stalą išskirtiniu!

Nertas staltiesėles galima naudoti ir ne komplekte su staltiese, atskirai vienas – ir tos saulutės garantuotai nušvies bet kokį stalą. Bet man labai patiko ir jos praktinė idėja – naudojama baltai juoda staltiesė netruks įsitaisyti dėmių, tai mažos auksinės servetėlės, padėtos strategiškoje vietoje, sėkmingai tai pridengs 🙂 . Bet labiausiai paperka – toks sušildytas, individualizuotas Marimekko by Dalia :).

Dalios Liepuonienės nertos servetėlės iš Rosarios4 Crochet No.12 513, modelis – „Granny Circle Placemats„.

2 komentarai apie “Saulutės”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00