Grįžtam į galerijas

Niekaip kitaip tik abstrakčia tapyba mezgimo iš Wunderckleks (75% vilna, 25% suyrantis poliamidas, 100 g ~ 420 m) kamuoliukų nepavadinsi. Rankomis dažyti siūlai kiekvieną kartą susidėlioja į unikalų piešinį, priklausomai nuo akių skaičiaus ir rašto. Paskaičiuotas kojininių pločiui, dažymo žingsnis paverčia kasdienį garderobo elementą tikru meno kūriniu. Vienodai mėgaujasi tiek mezgantys, tiek nešiojantys. Ir tikrai ne vien kojines!

Pritrūkom rudens pradžiai šviesių atspalvių – Vyšnių žydėjimo ir Bella Patina.

Savąsias kojines iš šio siūlo Gražvydė pavadino kojinėmis vasarai, leisiu sau perfrazuoti pavadinimą – „Vasaros kojinės”. Kiek iš tikrųjų šiltų jų vasarą reikia, neaišku (nors kartais reikia ir labai aiškiai 😉 ), bet kad Žolynų ragana pavadintas kamuoliukas yra tikra vasaros žiedų, kvapų ir esencijos puokštė – faktas kaip blynas!

Rūta patraukė į dar tankesnius miškus – ji suporavo du skirtingų spalvynų Wunderckleks kamuoliuks netikėtam šešėliniam 3D efektui! Kokių dar eksperimentų sulauksim? 😉

Pirmoji pora megzta Gražvydės Norkienės Wunderckleks 2140 (Žolynų ragana), antroji – Rūtos JuzėnienėsWunderckleks 2430 (Zen šventykla) ir 2139 (Bella Patina), modelis – „Broken Seed Stitch Socks„. Nuotraukos autorių.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00