Šiltam klimatui

Lietuvoje (ir turbūt kituose tokio pat klimato kraštuose) nėra labai populiarūs vasariški pluoštai, duok mums vilną! Kam nepatinka augalinių pluoštų čiuopimas, kas realiai vertina šilto metų laiko trukmę – mezgimas yra procesas ilgas, ko, deja, niekaip nepasakysi apie vasarą. Keistas paradoksas – ši vasara buvo gana vėsi ir išskirtinai trumpa, pavėlavusi gerą mėnesį, o margaspalvė Schoppel-wolle medvilnė nyko iš lentynų kaip jokiais kitais metais ir greitai virsdavo iškirtinai gražiais rūbais. Gal taip mes patys pratęsiam vasarą ir gaivių spalvinių derinių pagalba sukuriame jos nuotaiką? 😉 Tegu pas mus jos nėra tiek jau daug – toks gražus rūbas kiekvienoje spintoje saugos savyje saulės ir šilumos bei ryškiaspalvės vasariškos gamtos burtus.

Meilė medvilnei nevysta ir vasarai einant į pabaigą ir požiūris toks, sakyčiau, yra labai toliaregiškas – mūsų laukia daug vasariško mezgimo valandų, daug vėsių, bet ne šaltų vakarų ir, visai galimas dalykas, gan ilgas pereinamas periodas, kai vasara po truputį traukiasi, bet dar nesinori traukti sunkiosios žiemiškos artilerijos.

Rūtos megztukas megztas ne mūsų klimatui – amžinai vasarai. Spalvyno pavadinimas (Planas B) – lyg žinutė mums, Lietuvoje gyvenantiems, kad nepriklausomai nuo gamtos išdaigų, daugelis mūsų turi planą B gamtai sukant rudeniop – šiltus namus ir ofisus, o kai kas ir atostogas šiltuose kraštuose, kuriuose toks megztukas džiugins kūną ir aplinkinių akis. Pasirinktas spalvynas pakankamai gaivus ir santūrus tuo pat metu dar viena gija susieja sezonų garderobus. Rūta labai dailiai sutaikė kūno ir rankovių spalvinius perėjimus, nesivaikantys simetrijos gali pasikliauti Ariandnės siūlu 😉 .

Rūtos Biliūnaitės megztas megztukas iš Schoppel-wolle Zauberball Cotton 2342 (Planas B), modelis – „Neona„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00