Regia Premium Cashmere

Vyresnio amžiaus mezgėjoms pasakymas „žmonių pageidavimu” greičiausiai primins ne pačius šviesiausius tarybinius laikus, bet nieko tikslesnio nesugalvojau labai gražių ir prašmatnių kojininių naujienų iš Regia pristatymui.

Ko jau ko, bet kojininių siūlų, ranką prie širdies pridėjus galiu užtikrinti, MZ netrūksta, tai yra, kažkam kažko visada trūksta, bet kalba apie bendrą pasirinkimą. Ir marginimų, ir spalvų, tik va su sudėtimi truputį (švelniai tariant) įvairovės mažiau. Didžioji dauguma yra tradicinės kojininės sudėties – 75% vilnos ir 25% poliamido, ideali proporcija šilumos ir tvirtumo balansui palaikyti. Iš esmės kaip ir užtenka, bet bazinius poreikius patenkinus visada norisi kažkokių niuansų, didesnės įvairovės, naujienų, dar didesnio švelnumo, galų gale.

Tiems išskirtinumo ieškantiems Regia paruošė kelių prašmatnių sudėčių PREMIUM kolekciją ir šiandien pradedam nuo paties debesėlio – Regia Premium Cashmere 4-ply (65% vilna, 25% poliamidas, 10% kašmyras, 100 g ~ 420 m). Vienoje knygoje apie kojines ir joms skirtus siūlus skaičiau, kad nedaug turite šansų dėvėti kašmyrines kojines, jei jūsų pavardė – ne Rokfeleris, o jei ir pasitaikytų tokia proga kitą vardą turint, tai tikrai nebūtų pats geriausias siūlo ir modelio derinys (čia jau ne iš knygos, iš patirties sakau 😉 . Regia į savo kojininių siūlų sudėtį įtraukia tik dalį kašmyro, šalia esanti avies vilna užtikrina formos laikymą ir tamprumą, o sintetika garantuos ilgaamžiškumą. Bet net ir tas nedidelis priedas suteiks mezginiui iš naujojo siūlo debesėlio minkštumą ir švelnumą. Atstumiantis purvą, sugeriantis kvapus ir drėgmę, turintis puikias termoizoliacines savybes, kašmyras – kaip geri prieskoniai – pakels jūsų megztas kojines į dar neregėto švelnumo ir komforto aukštumas. Ir ne tik kojines ;).

Daili ir elegantiška paletė turėti rasti savo raktą į kiekvieno širdį – tiek rafinuotų niuansų, tiek klasikinių spalvų gerbėjams. Kojines, kurias demonstruoja lovytėje toli gražu ne Rokfeleriu besivadinantis modelis, galėsite apžiūrėti ir pačiupinėti parduotuvėje. Ypatingai atkreipiu dėmesį į modelį – šias kojines labai smagu nešioti tiek atlenktas, tiek lengvai padribusias, o į tokią katinišką būklę šis siūlas taip ir prašosi…

Kojinės megztos iš Regia Premium Cashmere 00052, modelis – „Nemesis socks„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00