Žiemos atostogų kolekcijai

Daugelis madų namų vidury žiemos išleidžia kruizines kolekcijas tiems, kas vyksta palikęs šalčius ir darganas savo šalyse paatostogauti ten, kur visada šviečia saulė, virš galvos spindi ryškiai žydras dangus, o po kojomis – tokia pat akinanti jūra. Norėtųsi pasakyti (ir tai būtų iš dalies tiesa), kad mezgimas, kaip tvarios mados bastionas, tokiais trumpalaikiais reikalais neužsiima, daugelis svajoja tuos dabar jau ant virbalų esančius plonus daikčiukus pabaigti iki tikros mūsiškos vasaros, bet labiau tiesa yra ta, kad visi tie saulėtų paplūdimių reikalai labai sėkmingai be megztų daiktų išsiverčia (jei jie nėra atostogų projekto pavidalo 😉 ).

Visai kitas reikalas yra slidinėjimo atostogos! Žinoma, žiemos sporto pramonė nesnaudžia nė minutės, bet ten, kur šalta, mezgantis žmogus visada ras, kur naudingai, komfortabiliai ir originaliai savo įgūdžius pritaikyti.

Šis šalmukas buvo numegztas Kristinos užsakymu slidinėjimui po šalmu pasirengti, kad galvą, ausis bei veidą apsaugotų nuo geliančio vėjo ir sniego. Turėjo būti šiltas, minštas, švelnus ir laikyti formą – visus tuos reikalavimus naujasis Kambgarn siūlas atitiko 10/10 (vertinta jau grįžus namo iš kalnų 😉 ). Nesiginčysiu, jei sakysite, jog tokių daiktų iš termopluoštų tikrai netrūksta parduotuvėse, bet rankomis megztas merino vilnos šalmukas, pasirinktos spalvos ir tavo galvos dydžio tikrai nėra to paties lizdo paukštis ;).

Modelis šis pastaruoju metu iškilo į populiariųjų gretas, todėl net neslidinėjantys ar kitais žiemos sportais neužsiiminėjantys taip pat ras, kur su juo pasirodyti (nuo podiumų iki madingų pasivaikščiojimo takų), o grįžtant prie slidinėjimo… prasideda moksleivių atostogos ir daug kas rinksis paskutinį kartą pasidžiaugti žiemiškais malonumais.

Šalmuko modelį rasite čia, siūlus galėsite rinktis iš visos milžiniškos paletės ir nusimegs jis per artimiausią savaitgalį. Gal net savo Valentinui, spėsit ;).

Šalmukas megztas iš Istex Kambgarn 1208, modelis – „Balaclava„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00