Ten Stitches

IMG 2jj5 2

Ten stitches Blanket yra tobulas modelis, norintiems megzti negalvojant, nesirūpinant iš anksto būsimos antklodės dydžiu, nežongliruojant galvoje nebetelpančiu akių skaičiumi (jų visuomet tik 10:)) ir ieškantiems gero projekto pačių įvairiausių galiukų panaudojimui. Pastarasis punktas turbūt yra lemiamas galutinei mezginio išvaizdai ir iš vaizdų jau supratot, kad Anžela GALVOJO!

IMG 254if

Pradėjusi nuo turimų kojininių siūlų likučių, ji labai greitai persiorientavo prie švarių grynų spalvinių segmentų iš tokio pat storio vienspalvių Drops Alpaca ir Flora siūlų ir dėliojo patinkančias spalvas jas taikydama savo nuožiūra, ne per ilgais segmentais, pakaitom jungdama šviesią spalvą su tamsia. Juostelės eilučių gal ir neskaičiavo, bet pasirūpino, kad vienoje juostoje esantys dryžiai nenutrūktų toje pačioje vietoje, kur baigėsi kitoje linijoje.

IMG 254gg9 2

Antklodės dydį ir formą ji taip pat pasikoregavo mezgimo eigoje. Pradėjusi nuo kvadrato, papildomais vingiais šonuose pavertė jį patogiu užsikloti stačiakampiu.

IMG 25jj39 2

Mezgimas, aktyviai įjungiant kūrybinį mąstymą, turbūt dar labiau įtraukiantis buvo (nors jau pats modelis turėtų būti kaip ir Schoppel-wolle siūlai pažymėtas ženklu, jog gali sukelti priklausomybę, nes sukelia, išbandyta!),

IMG 2mm1 2

o rezultatas toks skambus ir gražus, kad sėkmingai galėtų ne tik kelius šildyti, bet ir kokią modernaus muziejaus sieną.

IMG 255jj2 2

Mes pasilinksminom fotografuodamos kieme ant skalbinių virvės:),

IMG 2553 2

o Anželos namuose jis šildys ne tik savo vilniška sudėtimi, bet spalvomis pirmiausia!

IMG 253ll2 2

IMG 252mm7 2

Anželos Bizunovič megztas pledas iš pačių įvairiausių Drops Alpaca ir Flora spalvų, modelis – „Ten Stitches Blanket„.{jcomments on}

2 komentarai apie “Ten Stitches”

  1. Atgalinis pranešimas: 40 stitches blanket – mezgimo zona

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00