Pirma Merilin kregždė

IMG 1gg853 2

Dalia per visą karantiną dirbo namuose. O kadangi ji dirba dviejuose darbuose, tame tarpe ir MZ, į kurią nei galėjo, nei reikėjo eiti, tai antrą darbą ji intensyviai dirbo su virbalais. Liko truputuką nuskriausta, nes tiek primezgusi kaip darbuotoja jokiuose konkursuose dalyvauti negalėjo, bet manau, toks gražus megztukas yra prizas pats iš savęs;)). Užtai aš jau galiu ne tik pasakoti apie puikų vilnos su linu derinį Merilin, bet ir parodyti, kaip jis atrodo numegztas. Džiaugėsi Dalia jau megzdama, o pabaigus megztinį autoritetingai pareiškė, kad siūlą užskaito, tikrai megs iš jo dar :).

IMG 18kli67

Naujame megztuke Dalia nei per lašiuką nenukrypo nuo minimalistinio skandinaviško dizaino – danų dizainerių ir siūlas, ir įkvėpimo šaltinis.

IMG 18klj56

Jokių kvarkliukų, kiauraraštis – tik grafiškos skylutės, iš kurių pasidaro užsegimo kraštelis, labai dailiai pereinantis į V formos apykaklę. Net vasariška gelsva spalva prislopinta ir gaivi bei elegantiška tuo pat metu, ne citrina, o greičiau pajūrio smėlis. Ta daili kaklo detalė ir užsegimas iš rašto – tai Dalios, ne dizainerės sugalvojimas, kaip ir kimono rankovės, kurios, atkreipkite dėmesį, taip gražiai nuleistos, kad jokių raukšlių ir perteklinės medžiagos sankaupų niekur nėra! 

IMG 186mf5

Vasariškas megztukas nešiojimo patogumui susagstomas, nes gali ir vieną nešioti, ir prasegtą ant suknutės užsimesti. O ir gražios sagutės dar nei vieno rūbo nepagadino;).

IMG 187bb5

Dalios Liepuonienės megztas megztukas iš Isager Merilin 59, įkvėpimo šaltinis – Susie Haumann modelis  „Beach„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00