Išvykimo stotelė – Cos

hhhh

Vaizdą pirmoje nuotraukoje jau pakeitė antroji, kurioje Renata nebando susilieti su sinagogos tvora, o net jei ir bandytų – rankų darbo mezginiai (ir dar tokie!) nėra tas drabužis, pro kurį praeisi nepastebėjęs.

IMG 10kg68

Įkvėpimo ji sėmėsi iš populiaraus gamintojo šio sezono modelio, tik, kaip nesunku numanyti, išvyksti iš šios stotelės savęs link. Nes megzdamas net ir panašų siluetą sau vienareikšmiškai laimi kelis dalykus – 

IMG 106ll6 2

turi invidualų daiktą, nes net ir norėdamas su mašinomis nepalenktyniausi (greičiau dažnai atvirkščiai, joms iki rankinio mezgimo toli būna),

IMG 106tt2

pats gali pasirinkti pačią geriausią medžiagą, tiek kokybės, tiek skonio prasme, o su tuo ir savas spalvas.

IMG 10ii75

Dar vienas rimtas pliusas yra tai, jog patyrusi ir skonį turinti mezgėją pakreips net populiarų siluetą savitumo ir unikalumo pusėn, praturtindama drabužį amato meistryste ir tokiom detalėm, kurios skiria pret-a-porter drabužį nuo haute couture. Pažiūrėkite vien į tokią „smulkmeną” kaip perliniu raštu aprėminta šoninė siūlė!

IMG 108jj3 2

Kalbant apie spalvas, Renata sujungė draugėn labai kontrastingus siūlus – šviesiai gelsvą vilną su tamsiai mėlynu moheriu. O rankovėms moheris pakeičia atspalvį. Smulkmena?;)

IMG 1086hh

Renatos Blackutės megztas megztukas iš Spinni 29S kartu Rowan KidSilk Haze 660.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00