Įgyvendinta

Vis laukiau kažkokios ypatingos progos parodyti šiame Jolantos megztuke įgyvendintos Schoppel-wolle idėjos derinti trumpesnio spalvinio žingsnio Zauberball100 su ilgesniais perėjimais tomis pačiomis spalvomis nudažyto Zauber Flower ir turbūt geresnio momento, nei šitų pačių kombinacijų naujų spalvų pasirodymas, nesugalvosiu;).

IMG ljh0057

Jolanta išbandė šią idėją tik tik naujienoms praeitą mezgimo sezoną pasirodžius. Rankoves, kaip sumanyta, mezgė iš šimtagraminių kamuoliukų, priekį su nugara – iš pusantro karto didesnių diskų.

IMG 006jk2 2

Rankoms ramiai prie šonų gulint puikiai matosi, kad tikrai taip, spalvos rankovėse keičiasi tokio pat platumo juostomis kaip ir kūne. Ir abi vienodos – spėju, ne vieno gamintojo nuopelnas;).

IMG 007kj2 2

O priekis ir nugara, kad ir vienodu žingsniu, bet abu bando keisdami spalvas vis pasukti į šoną, todėl megztukas labiau primena darnią (spalvos tai galų gale tos pačios!), bet iš atskirų individualybių sudarytą šeimą nei sinchroninio plaukimo varžybas. Kas geriau ar gražiau, nepasiginčysi, kiekvienas savo prioritetus ir skonius turi. Simetrijos mylėtojams reikia atidžiai vienodus kamuolius ar diskus rinktis.

IMG 00kl76 2

Man tų Schoppel-wolle spalvotų kamuolių nevienodumas yra didelis pliusas ir toks organiškas gamtiškas gražumas, kai, rodos, vienodi augalai pievoje sužydėję, o rask du tokius pačius!

IMG 008klk0 2

Jolanta nemažai padirbėjo tuos spalvinius nukrypimus „sukultūrindama”, bet švelniai ir neprimygtinai, leisdama spalvoms šunkeliais pasilakstyti, nes viską galų gale suvesdama į harmoningą ir spalviškai vieningą visumą.

IMG 00kk99 2

Jolantos Vainutienės megztas megztukas iš Zauberball100 2365 ir to paties numerio Zauber Flower.{jcomments on}

1 komentaras apie “Įgyvendinta”

  1. Atgalinis pranešimas: Karantino likučiai – mezgimo zona

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00