Židronės kosmosas

1-IMG 782hh6

Kai neretas žmogus, taip kryptingai kaip Židronė kuriantis kolekcijas, rizikuoja išsikvėpti, pradėti kartotis, Židronė demonstruoja jas kaskart vis įspūdingesnes ir labiau pribloškiančias ir teturi vieną rūpestį, kaip čia reikės kitą kartą pranokti pačią save;). Tai yra, ji taip sako, o su kiekviena nauja vis ima tai ir padaro:). 

1-IMG 78tt34

Kiekvienas komplektas toks labai… nekomplektiškas, jungiasi visi daiktai tai per skirtingai panaudotą tą patį siūlą, tai per pasikartojantį raštą ar bendrą spalvinę nuotaiką. 

1-IMG 78hh8

Prie apyrankės ilgio (7/8) rankovių megztuko pritaikytos iš to paties siūlo megzto riešinės, tik megztuke plonytė estiška vilna labai dailiai be jokių juostų pereina nuo vienos spalvos prie kitos, o pridėtas vienspalvis moheris visą tą spalvų kaitą dar švelniu pūkeliu primaskuoja.

1-IMG 78hh53

Latviškų pirštinių motyvų pilnoms riešinėms ta pati estiška vilna paimta jau iš atskirų vietų ir pridėjus baltą su turkiu viskas tampa raštais iš vienspalvių siūlų. Moherio intarpėlis lyg megztuko derinio atkartojimas yra ir viename riešinių segmente.

1-IMG 78hh60

Ir jei megztukas yra labai gražus, o riešinės – super meistriškos, tai trečioji šio komplekto dalis – skara – yra… net ne graži, ji yra tiesiog kosmosas.

1-IMG 78hh19

Visiškai stebuklingas paveikslas iš siūlų, kurį, tikiuosi, įžvelgsite ir šiose lietaus pilnose nuotraukose.

1-IMG 78hh20

Ir burtų visai neišsklaido atskleistos sudedamosios dalys – du tiesiog kartu sudėti kamuoliukai, tai viską tik dar labiau supainioja,

1-IMG 782hh3

nes „sužinojus” paslaptį ir paėmus abu paminėtus kamuoliukus į rankas viskas atrodo dar labiau neįtikėtina.

1-IMG 786hh4

Labiau protu suvokiami dalykai yra mezginių konstrukcijos ir modeliai. Skara megzta turbūt populiariausia dabar įsrižąja kryptimi paprastu ripsu, nes turbūt bet koks raštas šitame spalvų sapne būtų perteklinis.

1-IMG 78hh45

Megztukas taip pat megztas ripsu pagal E.Zimmermann atrastas islandiškos apvalios koketės proporcijas sudėjus pereinamų spalvų estišką vilną su vienspalviu moheriu.

1-IMG 785hh1

Rankovės labai madingo dabar tiesaus silueto, anatomiškai siaurėjančios rankos dėka sukuriančio platėjančių įvaizdį, ir viskas lakoniškai apkraštuota I-cord juostele. 

1-IMG 787hh0

Tokiam elegantiškam megztukui-švarkeliui ir sagos atrodo perteklinės, pritaikyta sagė – pats tas.

1-IMG 787hh4

O taip puikiai atrodo du trečdaliai komplekto juodame rėmelyje. Dar tobulesnio pratęsimo neįsivaizduoju, bet labai laukiam!

1-IMG 788hh4

Židronės F. megztas komplektas. Megztukas megztas iš estiškos Aade Long 8/1 artistic (pink-lila) su Drops Kid-Silk 09. Riešinės megztos iš tos pačios estiškos vilnos su baltais ir turkio priedais. Skara megzta iš dviejų kartu sudėtų siūlų – Wunderklecks 2185 (Burokėliai su piktžolėmis) ir Lace Ball 1699 (Alyvų kvapas).{jcomments on}

1 komentaras apie “Židronės kosmosas”

  1. Atgalinis pranešimas: Alyvų kvapas – mezgimo zona

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00