Išradingi komplektai

Pritaikiusi latviškų pirštinių motyvius savo pirštuotai porai (tikrai ne pirmai;)), Židronė nė negalvojo taip tą porą ir palikti kaip kokią našlaitę be priedų, nieko panašaus!

IMG 38jui9 2

Žmogus, mąstantis komplektais ir kolekcijomis, būtinai priderins prie jų tai, kas nešiojama tuo pat metų laiku – skarą!

IMG 3845 2

Ir priderins ne šiaip mechaniškai, ar tuo pat raštu, ar tuo pat siūlu abu daiktus numezgus – tokie komplekti tegul pasilieka masinės gamybos linijose, menininkai atranda savus dar nepramintus kelius.

IMG 38jku48

Jau kiekvienas atskiras tokio komplekto daiktas yra kaip mažas brangakmenis. Pirštinės iš margo kojininio siūlo užsiaugina tokius suderintus rankogalius iš vienspalvių tekstūrinių raštų, kad, rodos, Opal pagal juos pakoregavo savo spalvynus.

IMG 3vf37 2

Priderinta skara turi tų pačių margų kojininių siūlų kraštelius, o prie jų kombinuojamas pereinamų spalvų kito gamintojo siūlų kamuoliukas, ir dar viską apjungianti vienspalvė alpaka, nekartojanti pirštinių spalvų, bet darniai įsiliejanti į bendrą paveikslą.

IMG 384ff6 2

 Pažiūrėkite tik, kokiu saldžiu duetu dainuoja pirštinių latviškų juostelių ir nukeltų skaros akių zigzagai!

IMG 385kli0

IMG 38gh51 2

O jei norėtumėte visaapimančio komplekto, tai pridėkite dar iš po paltuko išlendančią oranžinę suknelę, vieną iš šios kolekcijos.

IMG 3hjy859 2

IMG 38bb67 3

Židronės F. megztas komplektas. Siūlai –  Opal Hundertwasser 1436 (Jūros gyvatė), Zauberball100 2229 (Sfinksas), Drops Alpaca 2020. Skaros modelis – „Doo Wop„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00