Camomille su rankovėmis

Šventė susideda iš daugelio dalykų. Visi esame girdėję Julia Child posakį, jog vakarėlis be torto yra tiesiog susitikimas. Šventiniai drabužiai yra ne mažiau svarbi sudedamoji dalis – su jais pakiliau ir atrodome, ir jaučiamės.
Dalia ne tik iškepė MZ gimtadienio šventei fantastinio skanumo (ir didumo taip pat;)) tortą, bet ir pasipuošė nauju megztuku:).

IMG 7541bb 2

Kai man pabaigus savo Camomille skarą, Dalia pasakė, jog mezga tą patį, labai nustebau – ji retai kada prasideda su tokia smulkme kaip pirštinės, skaros, kojinės ar kepurės, ir tuos dažniausiai mezga dovanų. Dalios taikinys yra gerokai stambesnio kalibro – megztiniai ir suknelės. Niekur nenukrypo ir šį kartą. „Mezgu tą patį” reiškė tik „mezgu tą patį raštą”.  Na gal dar „ir iš tų pačių siūlų”;).

IMG 754nn4 2

Jos mezginyje Camomille skaros skirtingų storių ripsinės juostos atsidūrė patikrintame megztuko modelyje, šį kartą su užsegimu.

IMG 755gg6

Dalia pasirinko rusvai rausvą koloritą, prie kurio stipriai pavargo su sagomis, nes Isager siūlai ir taip nėra grynų aiškių spalvų, Dalia iš jų išsirinko pačius margiausius ir visokių atspalvių turtingiausius, o sumaišius kartu dar naują derinuką išgavo.

IMG 7bb558 2

Abi pasvarstėm, kaip čia megztuke atrodys ta skaidri plono alpakos siūliuko juosta, bet alpaka nebūtų alpaka, jei ir pati ploniausia nebandytų pūstis ir pūkuotis. Ji tik lengva rausvai violetine miglele pramaišiui su rusvesnės vilnos priedu susidryžavo sukurdama tokį efemeriškai subtilų rūbą.

IMG 75gg61

Planuotą platesnę užsegimo juostelę eigoje pakeitė kukli I-cord juostelė, pasikartojanti rankogaliuose, dailiai susišaukianti su viso mezginio reljefu.

IMG 75jj68 3

Paskutinė nuotrauka – mano gyvybės garantas, nes priderinti (ar prisiderinę?) Kristinos auskarai negali likti nepastebėti;).

IMG 757bh3

Dalios Liepuonienės megztas megztinis, modelis – „Easy Going„, raštas iš „Camomille„, siūlai – Highland Wool  (Stone) kartu su Isager Alpaca 1 (Sky), sagos – Jim Knopf.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00