Auksinė Židronės „Vaikystė”

IMG 6422 medium2

Kol daugelis dar tik čiupinėja naujus Isager siūlus, bando, derina, mezga pavyzdėlius, Rūta jau švytruoja po apsnigtą Vilnių su nauju raudonu komplektu, o Židronė gali pasirodyti su visu megztuku:). Pagal tai, kaip greitai jis numegztas ir kokios džiaugsmingos ir šventiškos nuotraukos, spėju, ėjosi tikrai skladžiai. Ne veltui sakom, kad gera pradžia – pusė darbo. Židronė, jau iš mūsų kalbų žinojusi apie atvyksiančius siūlus, laukė naujienų ir labai juokėsi gavusi apie jas žinutę. Koks gali būti oficialus pranešimas apie tokį džiaugsmą??? Siuntą priėmusi Dalia, iškrausčiusi ir pasidžiaugusi, parašė Židronei, kad pasirodytų – kiek gali ji viena dūsauti iš to gražumo:).

IMG 6409 medium2

Įdomi modelio konstrukcija ir lygūs, be jokio rašto plotai – idealus pasirinkimas siūlui atsiskleisti. Modeliui atsiskleisti jie taip pat netrukdo;). Lengvai margą Highland Wool  siūlą Židronė suderino su panašios spalvos plonyte alpaka – giliam ir turtingam auksiniam žiemos garderobo papildymui:).

IMG 6418 medium2

Židronės Stankevičienės megztas megztukas ir nuotraukos. Siūlai – Isager Highland Wool Curry su Isager Alpaca 1 3; modelis – „Childhood„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00