Apie kaklašildžius

Kaklus šildantys daiktai, rodos, ir neišaugami, ir nesunešiojami taip greitai, bet kaip žiema, taip ir reikia naujo. Tai senasis kažkur prašapo, tai naujame Schoppel-wolle žurnale „Knit the Cat 10” pamatai tokį smagų modelį, kad kamuoliukai patys į krepšį sušoka, prie dukros nešiojamos striukės prisiderina…

IMG 087f7

Kamuoliukai sušoka skirtingi, bet truputį jiems pavadovauji ir šie nepastebimai susilieja į bendrą koloritą.

IMG 088hh9

Oficiali geroji pusė yra šita, 

IMG 09kj04

bet kaklašildis – reikalas dvipusis, ir kas pasakys, kad išvirkščioji – mažiau graži???

IMG 09dd03

Kaklašildžiai yra puiki dovana, nes vienas dydis yra visiems tinkantis.

IMG 091hh1

Tokiom pat pynėm iš kitos spalvos Big Delight Kristinos megztus mergaitėms matėte puikiai atrodančius ant visai nevaikiško modelio.

IMG 09ki14

Gražvydė demonstruoja ir šio modelio universalumą – puikia tiks ir dvigubas ant kaklo, prireikus apsaugos galvą

IMG 0kl916

ar sušildys pečius.

IMG 092lk1

Kitas kaklašildis – plonesnis ir viengubas, ir spalvos jo derintos ne prie veido, o prie sūnaus Šaulio uniformos. Dvigubas kaklašildis prie uniformos jau sunkiai pritiktų, o toks viengubas (modifikuotas Bandana Cowl modelis) laisvai pakeis sintetinę kariūnų naudojamą juostą).

IMG 094l5

Mano ypatinga simpatija šiam mezginiui – uniformos yra toks labai visus niveliuojantis dalykas ir tai yra gerai, tam jos ir uniformos. Kariški reikalai – ne madų šou. Bet tokia šilta, neišsišokanti mamos megzta detalė tavo garderobe – lyg jos meilės ženklas visada su tavimi.

IMG 0948kl

Pirmasis kaklašildis megztas Dalios LiepuonienėsGradient 1537 (Rudens saulė) ir 1511 (Povandeninis laivas), modelis – „#09 Bubble„. Kiti du kaklašildžiai megzti Gražvydės Norkienės. Storasis pynėtas megztas iš Drops Big Delight 14 (Aviečių pyragas), sūnaus kariškas – iš Crazy Zauberball 2250 (Abu labu tokiu), modelis – modifikuotas „Bandana Cowl„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00