Pirštinės pirštuotos

Š.m. vasario 1 ir 8 dienomis (abu šeštadieniai) 11 – 14 val. kviečiame visus, norinčius išmokti megzti pirštuotas pirštines, į „Mezgimo zonoje” vyksiančius pirštuotų pirštinių kursus!

pirštuotos pirštinės

Pirštuotos pirštinės – ne konkurentės kumštinėms, kiekvienos turi savo privalumų. Jei su kumštinėmis pirštinėmis būna šilčiau, pirštuotos – turi…pirštus, jų nereikia nusiimti norint atlikti lauke su tais pirštais įvairius veiksmus. Pirštuotos pirštinės būna labai elegantiškos (nežiūrėkit mano viršutinio pavyzdžio). Daugiau darbo? Gal… kol nepradedi. Tie pirštukai atsiranda labai greitai, o jei siūlas smagiai spalvotas, tai ir labai labai greitai:).

IMG 80mmm98

Žinoma, pirštuotų pirštinių (ir net vilnonių!) nėra labai sudėtinga nusipirkti (sudėtingiau gali būti tik susirasti tinkamą spalvą), bet tie, kas dėvėjo gerai išmodeliuotas rankomis megztas pirštuotas pirštines, tikrai man pritars, kad skiriasi jos juo mašininių (kurios megztos taip, kaip patogiau tą padaryti su mašina, o ne kaip patogiau tavo rankai) kaip diena nuo nakties. Na ir tokių meninių viražų kaip Astos Bekintienės megztos pirštinės iš Zauberball100 2309 (Žydroji lagūna) parduotuvėje jūs tikrai nerasit. Bandom?

IMG 9196

Šie kursai truks du šeštadienius iš eilės, kad kartu suspėtume visus pirštus tinkamai išskaičiuoti ir numegzti. Reikės ~ 50g gana plonų (100g~400m) siūlų ir jiems pritaikytų kojininių virbalų (2-3mm, priklauso nuo mezgimo laisvumo) ir 8-10 žiogelių.  Dviejų užsiėmimų kaina – 40 €. Medžiagos į kainą neįeina, jas galėsite įsigyti parduotuvėje.

Būtina išankstinė registracija telefonu (867643668), elektroniniu paštu (  info@mezgimozona.lt) arba užsukus parduotuvę. Iki pasimatymo! (Moju visais 10 pirštų:)) Informaciją apie kitus kursus rasite čia.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00