Neeilinė klubo sesija

Na, kaip jūs praleidote mezgimo viešumoje šeštadienį? Paignoravot ar išėjot į lauką su virbalais naujų pažinčių megzti?

IMG 48nn3

Pačiai man norisi gūžtelti pečiais žiūrint šiandieninio įrašo nuotraukas iš mezgimo viešumoje dienos – jose turėjo būti viešuma ir mezganti kompanija, o yra… tik mezgimo žymekliai, kuriuos kartu tą dieną gaminome. Įsijautusi į dalyvavimą ir džiaugdamąsi bendra veikla tiesiog pamiršau nuotraukas… Prisiminiau fotoaparatą tik jau pirmoms dalyvėms pakuojantis savo žymeklius. Todėl visos iliustracijos – tie maži mezgimo procesą pradžiuginantys daikčiukai, kurie, tikiuosi,  primins tą karštą birželio sekmadienį, kai daug juokėmės, truputį mezgėm, vaišinomės pyragiukais ir sausainiukais ir iškilmingai skanavom vasariškiausią Kristinos tortą su braškėmis.

IMG 4lk800

Truputį šilumos, truputį tingumo apimtos tą dieną taip ir neatsikėlėm nuo didelio stalo MZ ir iki vakaro prabuvome parduotuvėje. Kai kas (pirštais nerodysime) užsižaidė žymeklių gamyba ir tik kitą dieną pradėjo graužtis, kad neišjudėjom į viešesnę erdvę, nes parduotuvė tarsi irgi vieša vieta….;). Juk šventė ši skirta ne mezgimo rezultatams, net ne procesui, o visų pirma bendravimui. Todėl ypatingai esu dėkinga visiems atėjusiems (kai kam ir iš toli atvykusiam:)) tegu ir į tokią riboto viešumo erdvę praleisti šią dieną kartu. Būdama intraverte ypatingai vertinu visų pasiryžimą, nes savo kailiu taip gerai žinau, kokia yra pagunda vienai sau patūnoti neišlendant iš komforto zonos. Suėmusi save už ausų ir išlindusi, beje, nė karto nepasigailėjau, todėl labai tikiuosi, kad ir jūs, kabindami ant mezginio savo pasigamintus žymeklius, nusišypsosit prisiminę vietą, kur visada tavęs laukia bendraminčiai.

IMG 480kj1

Turbūt ta pačia bendravimo tema susimąstę mes ketvirtadienį prieš šventę praleidom smagiuose ir truputį nostalgiškuose prisiminimuose, kas kada ir kokiomis aplinkybėmis atėjo į mezgimo klubą. Man tie prisiminimai buvo neįkainojama dovana – tiek įdomių dalykų sužinojau;). Prieš paskelbdama ketvirtadieninius mezgėjų susitikimus, įsivaizdavau, kad reikės kažkaip susirinkusius užiminėti, kažką organizuoti, o pasirodė, kad tereikėjo stalo ir vietos, o jau kalbos ir veiklos netrūko niekam. Klubas nuo pat pirmųjų gyvenimo dienų ėmė gyventi savo gyvenimą ir jau daug metų nebekviečiu nieko, nes atrodo, visi ir taip viską žino. Pagalvojau, kad ši mezgimo viešumoje diena yra puiki proga dar kartą visiems priminti, jog ketvirtadieniais jūs rasite MZ vietą ir porą ramių valandų pamegzti, žmogų, kuris padės išsirinti sagas ar spalvas, kompaniją, kuri supras slaptą mezgėjų kalbą ir visas jūsų mėgstamo užsiėmimo problemas bei karščiausiai pasidžiaugs pasiekimais. Todėl jei ieškote su kuo pasikalbėti apie naują modelį, aptarti naujausias Ravelry tendencijas ar siūlų madas – jums nereikia laukti kito birželio, tik artimiausio ketvirtadienio:).

IMG 480hh3

IMG 48hh05

IMG 48hh07

IMG 481jj0

PART 1528617169146

IMG 482hh5

IMG 481klj6

IMG 481hh9

IMG 20180612 091746

IMG 48nn23{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00