WWkipday 2018

https://www.mezgimozona.lt/images/stories/renginiai/untitled.jpg

PASAULINĖ   MEZGIMO VIEŠUMOJE DIENA

2018 m. birželio 9 d.

Jau šį šeštadienį viso pasaulio mezgėjai išeis su savo hobiu į gatves, parodydami, kad mezgimas nebūtinai turi būti vienišų valandų kompanjonas, saugiai pasislėpus namuose. Tai yra ir labai socialus ir sujungiantis bei supažindinantis žmones hobis. Tai yra būdas ne tik naudingai praleisti laiką, bet ir užmegzti naujas pažintis ir susirasti bendraminčių bei puikių draugų (MZ klubas garsiai pritaria!).

avyte1

Šią savaitę mezgimo klubas rinksis du kartus: ir įprastą ketvirtadienį, ir šeštadienį 12 val. Mezgimo viešumoje dienai skirtas šeštadienio susitikimas tebūna puiki proga naujiems veidams ir vardams įsilieti. Kam darbo dieną nepatogu, kieno užimti vakarai, kam nedrąsu įsilieti į jau susidraugavusią komandą, labai laukiam šį šeštadienį. Ypač nedrąsių, kuriems primenu, kad visi mezgimo draugai, dabar atrodantys pažįstami nuo darželio laikų, susipažino ir susidraugavo tik savo drąsos dėka, nes… atėjo. O draugystės su virbalais mezgasi labai greitai:). Ir labai stiprios! 

IMG 4gh732

Kasdieniai ketvirtadienio užsiėmimai yra skirti vien mezgimo ir bendravimo džiaugsmui, jokios temos ar programos neturintys, bet tokios „neeilinės sesijos” tradiciškai suderinamos su kokia nors bendra veikla, pamoka ar tiesiog smagiu kolektyviniu projektu. Nuo tradicijos nenukrypstam ir šiemet :). Šių metų tema – mezgimo žymekliai. Parduotuvėje jūsų lauks žiedeliai ir metaliniai pagaliukai, ant kurių versim karulius. Norintys pasigaminti sau komplektą žymeklių teasineša pačių įvairiausių pakabukų, karoliukų ir karolių, sutrūkusių vėrinių ar nuo riešinių mezgimo likusių atsargų, namuose daug visokių panašių lobių slepiasi. 
Reikalingi įrankiai – apvaliais galais ir kerpančios žnyplės – bus „Mezgimo zonoje”, bet tik vienas komplektas, todėl gali susidaryti eilė. Kas namie turite vienas ar kitas, taip pat pasiimkite.

IMG 4jj35

Visokie gardumynai prie mezgimo taip pat tradiciškai sveikintini. Kas nenorės terliotis su žymekliais, neišsigąskit, galėsite ramiai šalia pamegzti bendraminčių kompanijoje.
Žymeklių gamyba vyks 12-16 val., po to – mezgimas gamtoje, kiek norėsis. Vieta bus bendrai išrinkta ir paskelbta FB, todėl norintys prisijungti vėliau, sekite naujienas. Iki pasimatymo!{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00