Lietuvos vėliavos šventė

Pirmoji šių metų diena yra mūsų valstybinės vėliavos šventė. Trispalvę ir kitus su valstybingumu susijusius simbolius šiais metais matysim itin dažnai – Vasario 16 dieną švęsim 2018 metais šimtąjį kartą. Prie visos renginių, leidinių, parodų ir kitų Lietuvos Nepriklausomybės paminėjimo įvykių eilės jungiasi ir MZ su tautinio projekto konkursu.

IMG 1205

Niekam ne paslaptis, kad mūsų vėliavos spalvų derinys nedažnas šiuolaikinės  mados ir dizaino pasaulyje. Sunkus tas derinys ir apžaisti jį šiuolaikiškai ir stilingai reikia tikrai nemenko polėkio, talento ir fantazijos. Jis brangus mums kaip paties svarbiausio dalyko – mūsų šaknų – simbolis, todėl kviečiu kuo daugiau mezgančių žmonių įsijungti, kuriant gražius ir nešiotinus daiktus mūsų tautinių spalvų. MZ dienoraštyje per kiekvieną valstybinę šventę pasirodo vienas kitas trispalvę įamžinantis mezginys, tebūna šiais jubiliejiniais metais jų ypač gausu.
KONKURSUI iki vasario 15 dienos lauksime tautinių mezginių nuotraukų. Dvi pagrindinės sąlygos: siūlai turi būti įsigyti MZ ir, žinoma, trijų mums brangių spalvų. Koks tai bus mezginys (kojinės, megztiniai ar visai nenešiojami aksesuarai), visai nesvarbu. Svarbiausia yra trijų spalvų suderinimas.
Nugalėtojai bus renkami burtų keliu, kad niekas nesijaustų nuskriaustas belyginant ar išskiriat, trijų pagrindinių laukia smagūs siūliniai prizai (jie tebūna siurprizas), o visų dalyvavusių – mielos prisiminimo dovanėlės.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00