Kas pirmas viską išbando?

IMG 002rr1

Ne vienas esame ir skundęsis, ir klausęsis padūsavimų, kad to laiko daugiau būtų. Ir tą numegzčiau, ir aną, idėjos galvoje braška kaip pritrombuotas krepšys. O štai iš Loretos visuomet girdžiu absoliučiai kitą istoriją – kaip greitai tie megztiniai (megztiniai, ne kojinės ar kepurės!!!) mezgasi, o kiek gi žmogui jų reikia?:). Nauji siūlai taip dažnai į parduotuvę neatkeliauja, o jau viskas rūpima kaip ir išbandyta… Užbėgdama už akių pasvarstymams, pabrėžiu, kad kalbu apie daug dirbantį su mezgimu nesusijusioje srityje žmogų! Nežinia, kokia geroji fėja pakeitė Loretos virbalus užburta lazdele, matyt, tokia ypatinga jos laimė. Ar ypatingas mokėjimas „pripildyti stiklinę”. Visuomet besidominti įvairiausia vilna, nenuostabu, kad ji spėjo išbandyti ir portugališkas naujienas. Naujame megztinyje, kaip kitaip!

IMG 0019

Neperkrauto stiliaus mylėtoja, Loreta pasirinko modelį, jautriai įsiklausydama į siūlą, kuris čia atlieka kaip ir solo partiją.

IMG 0020

Lygus paaukštintas kaklas taip tinka siūlui, kuris iš tolo šaukte šaukia, jog ši vilna skirta šiltinimuisi ir apsaugai. Lygus mezgimas palieka tuščią sceną pačiam vilnos gražumui pasireikšti.

IMG 0030

Visas tas išieškotas minimalizmas sumegztas į labai gražią madingą formą – platus kūnas ir siauros rankovės. Gerasis patogusis reglanas – rankovės „auga” dvigubai lėčiau už priekį su nugara.

IMG 00hh23

Gražesnį achaiško siūlo ir modernaus drabužio derinį sunku ir sugalvoti.

IMG 006yh27

Loretos megztas megztukas iš Pastor 02.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00