Laikas liemenei?

Naujas modelis – naujų siūlų atkeliavimo garbei:). Tokia marga (skirtingi priekis ir nugara, atnaros) tiek spalvom, tiek raštais – mano meilės daina šioms šiaurinėms saloms, iš kurių kilusi viena garsiausių savo šiluma ir tvirtumu vilna. Tokią liemenę galėtų dėvėti to krašto moterys, nes berankovis daiktas šildytų netrukdydamas darbams, truputį skiautinius primenantys spalvų bei raštų deriniai – taip pat kūrybos pergalė prieš nepriteklių, nuolatinį nederlingų žemių ir sunkios žvejų dalios palydovą.

IMG 9523

Neabejoju, kad šie siūlai puikiai pritiks urbanistinio stiliaus mezginiams, bet galvodama apie tą kraštą modeliui rinkausi romantišką stilių. Jis lyg jaukumo ir šilumos atsvara atšiauraus klimato sąlygoms.

IMG 8570

Turėdama galvoje ir visai naujų siūlų (jie sukurti ir pagaminti tik šį sezoną) testavimą, norėjau išbandyti daug dalykų vienu metu – ir kaip dera skirtingos spalvos, ir kaip margas siūlas draugauja su tekstūriniais raštais.

IMG 8571

Kiekvienas ras savo atsakymą, mano visi buvo teigiami. Net gana margoje sruogoje neprapuolė spurgeliai (jiesiūtų marškinukų pusmėnulio forma išsidėlioję prie kaklo nugaroje)

IMG 9499

gražiai pasirodė ir pynės, ir perliukas, ir ripsas, ir nukeltos akys.

IMG 8566

Dar nečiupinėjus šio siūlo kiek baiminausi kandimo, kuris neleistų ja pasimėgauti jautruoliams, bet „Croft” gamintojai paneigė ir šį Šetlando vilną lydintį šleifą – vilna sulimpa ir laiko formą kaip tikra rimta vilna, o palietus – šilkinė… Išbandykite patys:).

IMG 8587

Liemenė megzta iš Croft 759, 762, 763. Modelis – „Linkėjimai iš Šetlando„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00