Kruizinės kolekcijos tęsinys

Medvilninis megztukas, pradėtas ta pačia linksma kruizine gaida, peržiemojo ir pagaliau pasiruošęs dovanoti savo šeimininkei ir visiems ją su juo matantiems vasarišką jūros dvelksmą ir nerūpestingą atostogų nuotaiką.

IMG 4698

Prieš perduodama žodį autorei, noriu atkreipti jūsų dėmesį į nevienodą spalvų išsidėstymą bangelėse, ką pastebi ne iš karto, matai tik, kad viskas nemechaniškai banguoja ir raibuliuoja. Ir kaip gražiai jas pagyvina ripsiniai dryželiai, kaip smagiai dera užtrauktukas vietoj tradicinių sagų, kokie stilingi aksesuarai.

IMG 4683

Kažkokios istorijos buvo dėl vienų spalvų buvimo, o kitų, reikėtinų, ne, bet viskas prapuolė šio smagaus jūrinį megztuko bangose.

IMG 4703

„Artėjant vasarai, pradeda traukti jūra. Kyla nenumaldomas noras jeigu ne ją pamatyti, tai nors numegzti. Todėl ir šis pasirinkimas – bangelėmis numegztas medvilninis megztinėlis, kuriame panaudojau tradicines jūrines spalvas – mėlyną ir baltą. Jos simbolizuoja jūrą ir bures, o raudona ir žalia – papildomos spalvos, kurios navigacijoje gali žymėti kairįjį ir dešinįjį laivo bortą arba raginti sustoti ar judėti pirmyn.

IMG 4701

Pritaikiau ir aksesuarus. Mano itin mėgstama prancūzų dizainerė ir manekenė Ines de la Fressange yra pasiūliusi aksesuarus ir ne tik – šalikus, diržus, marškinėlius ir t.t. – dėvėti ne po vieną, o po du. Tai čia toks pabandymas su dviem šalikėliais.”

IMG 4692

Aldonos Puteikienės megztas megztukas ir tekstas. Siūlai – Drops Safran 19, 51, 17, 09.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00