Pati gražiausia spalva

Nei vienam iš mūsų nereikia įrodinėti, kokios svarbios mūsų gyvenime yra spalvos. Bet net aš pati, mąstanti ir matanti viską spalvomis, buvau nustebinta rastos statistikos, jog net 80% dizainerių (!!!) atmes pamatytą modelį, jei jis bus jiems negražios spalvos. Jei net profesionalų tokia maža dalis gali įžvelgti, kas yra už spalvos ir galvoje „perspalvoti” daiktą, tai kasdien su tuo nedirbantys turi pripažinti, kad spalvos valdo pasaulį;).

DSC 1672

Estiškos vilnos storį paprastai renkamės pagal numatomą mezginį, vienam – voratinklio gijos, kitam – rimtas storas. Bet jei plonųjų gijų lentynoje spalvos yra gražesnės už pageidautino dvigijo storio pasiūlą, niekas nesutrukdys paimti du vienodus patinkančius siūliukus ir sutaikyti jų perėjimus šiltam vyriškam megztiniui.

DSC 1733

Sutaikė Rima ne tik dviejų viengijų siūlų perėjimus, bet ir rankoves prie pečių, o šios dar abi simetriškos! Tradicinis polo užsegimas priekyje ir labai vykusiai pritaikytos išvirkščių akių juostos audringo dangaus spalvas sudėlioja į labai dailų ir labai nešiotiną rūbą.

DSC 1737

Rimos Daugėlienės megztas megztinis ir nuotraukos. Siūlai – kartu sudėti 2 Aade Long 8/1 artistic siūliukai.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00