Askew estiškai

Šiųmetinis pavasaris jau tapo ankedotu, o ką tik atvykusi didžiulė estiškos vilnos siunta – realybė ir labai graži bei šilta. Tinkama beveik viskam, išskyrus intensyviai nešiojamas kojines ir ypatingus jautruolius, ji yra vienas iš pačių populiariausių pasirinkimų skaroms, nes yra labai šilta, labai lengva, mielai mezgasi ir gražiai marginasi.

IMG 0639

Skaros iš dvigijės estiškos vilnos kaip ir būtų priskiriamos žieminiam garderobui, bet ką reiškia tokie sąlygiškumai, kai sninga gegužės vidury?

IMG 0646

Populiarusis Stephen West modelis „Askew” leidžia pačias įvairiausias spalvines kombinacijas, šiandieninė skara visu grožiu atskleidžia neseniai (ir gana trumpam;)) pasirodžiusį raudonai-pilkai-juodą pereinamą siūlą. Baltas fonas ir pabrėžia šalia esančias spalvas, ir jas kiek sušvelnina…

IMG 0643

Dvispalvio angliško stulpelio (brioche) privalumas – purus dvipusis mezginys, kurio  vienoje pusėje išryškėja viena, kitoje – kita spalva.

IMG 06hhh50

Niekas netrukdo pabandyti jį su viengijais siūlais, ir su keliom pereinamom spalvom nenusakomiems efektams kurti. Balto sniego fone jie ypač efektingi;))

IMG 0648

Daivos Janavičienės megzta skara iš estiškos Aade Long 8/2 vilnos, modelis – „Askew Me Shawl„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00