Jaiden

jaid2 medium2

Dažnai parduotuvėje esu klausinėjama apie vyriškus megztinių modelius ir tai būna vienas sunkiausių klausimų, nepažįstant žmogaus ir nežinant jo skonio bei stiliaus. Turiu galvoje kelis budinčius Stephen West modelius iki jo ekstravagantiškojo periodo ir, gėda man, sugebėjau pražiūrėti šį tiesiog tobulą vyrišką Isabell Kraemer megztinį, kol jo nenumezgė Jurga ir aš lyg atsibudau po ilgo miego. 

jaid3 medium2

Sunku rasti ką geresnio, kai reikia ir gražaus, ir santūraus, ir nešiotino – toks klasikinis pačia geriausia prasme vyriškas drabužis.

jaid4 medium2

Atrodo labai paprastas? Tokie visi šios dizainerės modeliai, bet pabandykit tą paprastumą susikurti patys ore ir pamatysit, koks tai erškėčiuotas kelias!

jaid4 medium2

Stulpelio ilgis, plotis, įterptas raštas, juostelė išvirkščių akių, rankovių įstatymas, jų plotis, ilgis, kaklo iškirpimas – visos tos detalės nulems, eisite su šiuo megztiniu į aukšuomenės pikniką ir gulsitės po mašina.

jaid5 medium2

Jurga pasirinko neutralią pilką spalvą ir šiltą bei labai gražią islandišką vilną, dėl kurios šiam megztiniui visai nedaug iki viršutinio drabužio.

jaid6 medium2

Dar viena mažytė, bet labai graži detalė, kurią pamatysite tik iš nugaros – alkūnių „lopai”, susišaukiantys su horizontaliom rašto juostelėm.
Šiandien tobulo vyriško megztinio paieškos man baigiasi čia:).

jaid8 medium2

Jurgos P.R. megztas megztinis ir nuotraukos, modelis – „Jaiden„, siūlai – Istex Lett Lopi 57.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00