Šiųmetinis grybų derlius

Geras jausmas, kai gamtoje viskas vyksta cikliškai ir nuolat pasikartoja. Jautiesi žmogus saugus ir ramus, kad ir kokios negandos ar gandos aplinkui banguotų, pavasarį viskas sužaliuoja, žiemą atšąla, gegužį visur sušvinta pienių saulės, birželį prisirpsta žemuogės, o rudenį miške pasirodo grybai. 

sam 2606 medium2

Mezgimo pasaulis – mikrokosmosas dideliame ir sudėtingame pasaulyje, kuris pavaldus tiems patiems dėsniams, kol gyvas. Banguoja skoniai, prasiaučia madų taifūnai, bet pats centras lieka ramus ir pastovus. Ir viskas yra gerai, kol jame kasmet galime rinkti šių gražuolių grybų derlių:).

sam 2599 medium2

Iš tiesų, tai yra net labai gerai, nes tie patys grybai nuolat kinta, kas rodo jų gyvybingumą, populiarumą bei tinkamas sąlygas. Prigijo jie tame mezgimo miške…;)

sam 2616 medium2

Šių metų gražuoliai kiek nutolę nuo pačios pradinės versijos.

sam 2624 medium2

Agnė savo kepuraitei naudojo storesnį siūlą ir ilgesnį stulpelį,

DSC 0092 medium2

Rūta numezgė mini versiją savo dukrytei

DSC 0101  2  medium2

o Kristinos kepurė įgijo naują pavadinimą – Stereo Austėja.

IMG 5430 medium2

Kvepia plačia ir galinga grybų gimine?…;)

IMG 5428 medium2

Primoji kepuraitė megzta Agnės NavareckėsNoro Shinkiro 10. Vaikiška kepuraitė megzta Rūtos Iliuk Drops Baby Alpaca Silk 4088 ir Noro Flower Bed 1389. Trečioji kepuraitė megzta Kristinos MilčienėsNoro Flower Bed 1282. Modelis – „Stereum ostrea„. Nuotraukos autorių.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00