Kaklašildžiai vaikinams

DSC 0350

Kai berniukai palieka vaikystę, keičiasi ir požiūris į garderobą. Šilti dalykai žiemą pageidautini visuose amžiaus tarpsniuose, tik kiekviename jie turi atitikti nešiotojo dvasią, stilių, skonį ir požiūrį. Kai taip džiuginę baktusai ima rodytis per vaikiški (ar mergaitiški, juk tai skarelė?;)), o paprasti tradiciniai šalikai nepatogūs (elegantiškas laikotarpis dar ateity:)), pati geriausi išeitis – minkštas ir švelnus kaklašildis.

DSC 0351

Vienam vaikiškam šalikui užtenka vieno kamuoliuko, kad būtų galima apsisukti du kartus. Labai patogu. Mezgant anglišku stulpeliu, jie yra labai minkšti, o Schoppel-wolle Zauberball100  vilna šitam tikslui idealiai tinka.

DSC 0372

Nuo savęs pridursiu, kad be minkštumo ir švelnumo, šie siūlai yra puikus spalvinis akcentas. Jie sujungs kepurę su striuke, pagyvins šiaip santūrų garderobą, paryškins akis ir leis nuolat po kaklu turėti mėgstamos spalvos gabaėlį, kurio didelis kiekis būtų per daug nepraktiškas…

DSC 0376-1

Dar vienas kaklašildis – subtiliai tautinis.

DSC 0377

Juodai baltas Zauberwolle „Šešėlis” – santūrus ir vyriškas. Jį pagyvina tik trys spalvinės juostelės, nekrentančios į akį ir neardančios bendro pilko kolorito. Bet kas moka skaityti, supras!

DSC 0378

Aldonos Puteikienės megzti kaklašildžiai anūkams ir nuotraukos. Siūlai – Zauberball100 2179 (raudonieji kopūstai lieka raudonaisiais kopūstais) ir 2309 (žydroji lagūna), Zauberwolle 1508 (šešėlis).

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00