Victor

Vyriški kojinių modeliai – toks pats sudėtingas dalykas kaip ir visi kiti vyriški mezginiai. Jos turi būti ir santūrios, ir patogios, ir įdomios, ir paprastos, ir gražios, ir nerėžiančios akių – visa tai taikoma vienam daiktui;). Beieškodama tinkamiausio varianto porai dovanų, Rima pasirinko mano mylimo dizainerio General Hogbuffer modelį „Victor„. Rašiau apie jį, ir net apie tą patį modelį, labai gražiai Jurgos numegztą ir parodytą. Kiek begirčiau šio dizainerio modelius, jokios liaupsės neapsakys, kokio jie yra gerumo, patogumo ir gražumo. O vyro kurti modeliai tiesiog negali netikti bet kuriam tos pačios lyties atstovui (tinka ir kitos;), bet šiandien kalba apie vyrus).

DSC 1500-001

Grįžtu prie pradžios. Šios kojinės sugalvotos plastinės chirurgijos pionieriaus (tegu ir literatūrinio) Viktoro Frankenšteino garbei.  Galimi įvairūs variantai – su siūle ties pėda ar ties čiurna, viena koja gali būti tokia, kita kitokia, patys suprantat, plastinė chirurgija žengė pirmus žingsnelius…;) Simetrijos šalininkė Rima pasirinko tobulą dviejų vienodų kojų variantą su sudūrimo siūle ties čiurna. 

DSC 1506-001

Pirmosios poros buvo skirtos dovanų, jos taip tiko ir patiko, kad visi giminės vyrai tokių pačių užsinorėjo.

DSC 1508-001

Laviruodama tomis pačiomis spalvomis (melsva, džinsinė ir pilka), Rimutė panašiai, bet nevienodai vieną po kito apdovanojo visus savo vyriškius.

DSC 1527

Visai neseniai užkalbinau ją mezgančią (jos pačios žodžiais tariant) paskutinę (penktą!) porą. 

DSC 1622

„Čia vyrui ir baigiu!”, – pareiškė. Pasijuokusi, kad savam vyrui paskutiniam eilė ateina, išgirdau patį nuostabiausią atsakymą, kokį tik galėtum išgirsti iš žmonos apie savo sutuoktinį, su kuriuo kartu užauginti vaikai ir džiaugiamąsi krūva anūkų. „Jis mano yra tobulas, jis palauks”.

DSC 1717

Rimos Daugėlienės megztos kojinės ir nuotraukos,  modelis – „Victor„, siūlai – Drops Fabel 200, 107, 103.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00