Sofijos kolekcija

Daugelis pažįsta Anną Verschik tik kaip talentingą ir konstruktyviai mąstančią dizainerę, kuri negailėdama savo laiko dosniai dalijasi visais atradimais. Įtariu, ne visi, lankantys jau tradicija tapusius Annos kursus kiekvieną vasarą, žino, kad Vilniuje ji būna toli gražu ne mezgimo reikalais, tai yra, ne tik mezgimo;). Pagrindinė jos mėnesio viešnagės Vilniuje priežastis – vasaros jidiš kalbos kursai Vilniaus Universitete. Tokie du iš pažiūros nesusiję dalykai visai sėkmingai gali ir susikirsti viename taške. Tarp kalbos besimokančių studentų pasitaiko tokių pat imlių ir kitoms Annos žinioms.

IMG 7531

Sofija mokėsi šią vasarą ne tik jidiš kalbos, bet ir Annos mezgimo gudrybių. Sudalyvavusi skarų kursuose ir turėjusi galimybę kasdien iš savo mokytojos patyrimo semtis, dar vasarai dorai nepasibaigus ji gali pasigirti štai tokia įspūdinga skarų kolekcija (čia toli gražu ne viskas!). Visi modeliai – mokytojos, ji turbūt užkrėtė Sofiją ir savo meile tikrai gerai vilnai su charakteriu. Pirmose nuotraukose – pilka skara iš ploniausios natūralios Siri vilnos.

IMG 7537

Kitos skaros – iš vienos gijos estiškos vilnos, ne vienos skarų mezgėjos mylimos už jos šilumą, gražias spalvas, gerą kritimą ir lengvumą.

IMG 7540

Raudona skara numegzta pagal Annos šių metų kursams megztą modelį pusiau anglišku stulpeliu,

IMG 7544

bais patogios pailgos formos ir labai gražiai besiraitančiu galu:).

IMG 7546

Visom vaivorykštės spalvom sužibo „Kruizinis šalis”:

IMG 7551

Tokie nepretenzingi modeliai – puiki priemonė tiek siūlams skleistis, tiek tikram bestresiam mezgimo malonumui. 

IMG 7554

Nekalbant jau apie nešiojimo galimybes – kaip manot, ar visi šie šaliai dar yra vienoje spintoje?;))

IMG 7559

Ir dar viena skara – pailgos pusapvalės formos.

IMG 7561

Kaip visos – graži, patogi ir stilinga.

IMG 7567

Po šios fotosesijos Sofija paliko MZ su visu glėbiu naujų sruogų. Naujos skaros pradžiugins mezgėją, nešiotojus, besigrožinčius, ir neabejotinai – Sofijos mokytoją. Jai – įkvėpimo ir kuo daugiau tokių visapusiškai talentingų mokinių!

IMG 7571

Sofijos Pavinskaitės megztos skaros pagal Annos Verschik modelius. Pilkoji skara megzta iš Siri 5/1 (20), modelis – „Poolkuu (Half-moon)„. Raudona skara megzta iš Aade Long 8/1 artistic (Raudona II), modelio prototipas – kursų skara (neradau paskelbto modelio, jei neapsižiūrėjau, laukiu pastabų komentaruose). Vaivorykštinė skara megzta iš Aade Long 8/1 artistic (Vaivorykštė), modelis – „Risteilyhuivi (Cruise Shawl)„. Paskutinė skara megzta iš Aade Long artistic 8/1 (levandos), modelis – „Vool (Flow)„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00