Liz Christy

Rodyti šiltą vilnonę antklodę gal ir nėra pati geriausia idėja tokią nešaltą vasarą, bet taip jau susiklostė, kad kaip tik šiuo metu ji nuo virbalų nulipo. Kol kas ruduo dar negrasina iš už kampo, bet tuoj tuoj ta vilnos šiluma sėkmingai pakeis kaitrią saulę danguje, o ryškios spalvos – pakelių, pievų ir darželių gėles. Pradėjau ją tai teisingu metu, praeito rugsėjo gale, susižavėjusi nauja Gitanos skara ir labai pasiteisinusia apvalia antklodės forma.

IMG 5586

Patikrinusi savo Sirri vilnos atsargas supratau, kad tokio kiekio pirštinių, kurioms paprastai šį šiltą siūlą naudojau, man neįveikti, bent jau artimiausiu metu, o šilta vilnonė antklodė bus puikus daiktas sodyboje sužvarbus.

IMG 5569

Modelis pavadintas Liz Christy, Manhateno viešojo sodo įkūrėjos ir sėklų „bombų” pradininkės vardu. Augaliniai temos motyvai labai tiko mano užmanymui, tokios anklodės-gėlės, kuri pakeistų kaime nesamą darželį. Spalvos iš tų minčių išplaukiančios…

IMG 5581

Parduotuvėje ji nuostabiai pritiko prie išieškotos Gražvydės puokštės, 

IMG 5472

o nuvykus į savo nuolatinę gyvenamą vietą ir neradus ten jokių žiedų, antklodė greitai prisitaikė prie kitų spalvotų daiktų;)).

IMG 5590

Stipriausias impulsas mano projektui buvo ši graži Gitanos skara, kurioje taip puikiai atsiskleidė skaros raštas.

ttl5 medium

Antklodę aš sudėjau iš dviejų skarų (jei kam įdomus paskutinių eilių akių skaičius, tai jis buvo netoli 900;))

ttl3 medium

Ir pakeičiau vieną originalo kiauraraštį (rausvas Gitanos skaroje), pridėdama daugiau eilių, kad netyčia mano atklodytė nepavirstų staltiese.

ttl2 medium

Žalsvai rausva skara megzta ir fotografuota Gitanos Gricienės, siūlai – Drops Alpaca 7323, 3112. Mano antklodė megzta iš vienspalvės dažytos ir nedažytos bei pereinamų spalvų Sirri vilnos 5/2, spalvos – C3, C5, C9, C6, 20, 31, C18, C24, C10, C11, C15, 101, 104, 105. Modelis – „Liz Christy”.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00