Gera pradžia – pusė darbo. II dalis

IMG 3250

Per pirmus dekoratyvinių pradžių kursus išbandėme tikrai nemažai variantų įvairiausiems skoniams, bet per tas kelias valandas net super sparčioms ir patyrusioms mezgėjoms nepavyko išbandyti visko (ne visko sukurto, tam turbūt gyvenimo reikia, visko paruošto). Todėl balandžio 2 dieną, šeštadienį, kviečiam į dekoratyvių kraštelių kursų antrą dalį. Su pirmąja dalim jie tiesioginio ryšio (be temos) neturės, todėl laukiame ir jau dalyvavusių (uždėjimai nesikartos:)), ir tik dabar susidomėjusių.

IMG 3267

Kursai vyks 11-14.30 val. su arbatos pertraukėle. Užsiėmimo kaina – 15 € (kas norės rasti paruoštus siūlus, už papildomus 5 € jūsų lauks daug spalvotų kamuoliukų). Reikės įvairių spalvų ir storių siūlų, jiems tinkamų virbalų, priemonių užrašams, kam norėsis – ir fotoaparato. Iš pirmųjų kursų patirties – labai praverčia aplankas su skaidriomis įmautėmis, į kiekvieną dedat numegztą pavyzduką su pridėtu aprašymu, kad niekas paskui nepasimestų ir nesusimaišytų.

IMG 3274

Būtina registracija el. paštu info@mezgimozona.lt . telefonu 867643668 ar tiesiog užėjus į parduotuvę. Registruodamiesi nurodykite, kokį variantą renkatės – su siūlais ar be. Labai laukiam:){jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00