Gera pradžia – pusė darbo

IMG 3243

Dažnai įdomesnės mezginio pradžios ir užtenka intrigai sukurti, meistriškumui pademonstruoti, daiktui papuošti. O kartais įprastas stulpelis ar ripsas tiesiog nesiderina su po to eisiančiu raštu…

IMG 3263

Dekoratyvių uždėjimų yra nesuskaičiuojama daugybė, pačių įvairiausių, pačių įdomiausių. Kuo daugiau jų esi įvaldęs, tuo laisvesnės rankos kūrybai.

IMG 3269

Todėl kovo 12 dieną, šeštadienį kviečiam visus smalsius ir naujienų nevengiančius į dekoratyvių mezginio pradžių kursus.

IMG 3272

Kursai vyks 11- 14.30 val. su arbatos pertraukėle. Kaina – 15 € (arba 20 €, žr. žemiau). Megsime tai, ką matote nuotraukose – tokius mažus pavyzdukus. Šį kartą svarbi pradžia, toliau tik pamezgame tiek, kad galėtume užbaigti ir prisiūti ar įsegti kur jau gatavą gabaliuką, tuo pačiu galėsim išbandyti įvairius rūpimus raštus.

IMG 3274

Uždėjimų gausybėje galima įžvelgti artimų giminaičių ir juos grupuosime į šeimas. Nemegsim visų, tik būdingiausią (ar labiausiai patikusį) būdą, kitus variantus užsirašysim ir galėsim išbandyti namie.Todėl be tradiciškai reikalingų medžiagų – kelių spalvų siūlų kamuoliukų ir virbalų – būtina turėti priemones užrašams ir fotoaparatas nekenktų.

IMG 3280

Namuose siūlyčiau visus pavyzdėlius prisegti prie balto lapo su instrukcija ir variacijom šalia. Turėsim tokią parankinę pavyzdėlių knygelę, kokios buvo populiarios tais laikais, kai fotoaparatai neegzistavo, o knygos buvo leidžiamos kitomis temomis.

IMG 3283

Kas nenorės ieškoti įvairių siūlų, už papildomus 5 € jūsų lauks spalvotų kamuoliukų dubuo, jums reikės tik ~ 3mm virbalų.

IMG 3285

Didžioji dalis šių dekoratyvių kraštelių buvo naudojama seniau smulkiems puošniems aksesuarams – pirštinėms. Dabar, kai mūsų mezgimo repertuaras išsiplėtė iki sunkiai aprėpiamų horizontų, nereikės nieko mokyti, kur juos pritaikyti. 

IMG 3252

Smalsu? Labai laukiam:)

IMG 3258-001

Būtina registracija el. paštu info@mezgimozona.lt. telefonu 867643668 ar tiesiog užėjus į parduotuvę. Registruodamiesi nurodykite, kokį variantą renkatės – su siūlais ar be.{jcomments on}

IMG 3254-001

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00