Kas šildys pavasario belaukiant?

Man taip patinka universalūs drabužiai, kad nuolat ieškau, koks drabužis galėtų pasitarnauti daugeliu gyvenimo atveju. Moherinis megztukas šitame sąraše užimtų pirmą vietą (man nepritartų turbūt tik iš principo nemėgstantys pūko ir ypatingai jam jautrūs žmonės).

1- MG 3869

Be individualios nemeilės moheriui atvejų, iš jo megzti drabužiai turi vien tik privalumus. 

1- MG 3862

Plonas, šiltas, lengvas ir toks švelnus, kad galima nešioti ant nuogo kūno (ta apatinė nuotrauka ne šiaip sau;)). Jis neužims vietos rankinėje, o prireikus šildys geriau už ne vieną storos vilnos kalną. Kelionėje nepridės nei vieno papildomo kilogramo (visam megztukui reikia vos 100g), bet nepagailės laipsnių. Lietuvoje jis bus nešiojamas visais metų laikais, išskyrus tas vasaros dienas, kai galvoji, ką nusirengti, o ne ką apsirengti.

 1- MG 3850

Ilgas moherio plaukas derinyje su žvilgančiu ir gražiai krentančiu šilku suteiks drabužiui subtilaus puošnumo ir galėsite juo rengtis ne tik beveik visais metų laikais, bet ir beveik visomis progomis.

1- MG 3861

Gražus pats iš savęs siūlas nereikalauja nei įmantraus modelio, nei rašto.

1- MG 3858

Norėsis spalvų – švelniai margintas Rowan KidSilk Haze Stripe šį norą patenkins be jokių papildomų galvojimų ir mazgų. 

1- MG 3854

Ir apdailos užteks minimalios – moheris nelinkęs riestis kaip sukri vilna, o kuo mažiau apkrautas detalėm, tuo geriau jis atrodo. 

1- MG 3883

Ir visada atrodo gerai.

1- MG 3879

Rūtos Juzėnienės megztas megztukas iš Rowan KidSilk Haze Stripe 359, nuotraukos – Luko Juzėno.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00