Šalis vietoj megztinio

Moheriniai šaliai – jau klasika, neretai sėkmingai pakeičianti tą patį moherinį megztuką. Atrodys dar puošniau ir elegantiškiau, o prireikus pasitarnaus tiek šaliu ant pečių, tiek šaliku ant kaklo, labai jau plonas ir lengvutis šis reikalas.

1-IMG 0029

Margas moheris šiame šalyje žaidžia spalvom,  suderinus zigzago linija du skirtingų marginimų kamuoliukus. Susiskaido nuspėjamas dažymas ir šalia sugulusios spalvos sukuria naują dermę.

1-IMG 0032

Kitas šalis megztas išilgai su subtiliom gėlytėm visam plote.

1-salis 003

Ar debesėliais, saulei leidžiantis Kalifornijoje;)?*

1-salis 006

O jei moheris pasirodytų šaltą dieną per efemeriškas, vietoj megztuko puikiai tiks stora ir šilta vilna. Laipsniški spalvų perėjimai, kurie lygiai mezgami susidryžuotų, atrodo, taip ir sutverti smagiems zigzagams!

1-IMG 2981

Dvispalvis šalis megztas Liudmilos BanelRowan KidSilk Haze Stripe 200 (sutemos) ir 202 (cool), modelis – „Misty Scarf„. Rausvasis šalis megztas ir fotografuotas Rūtos Liubinavičienės, siūlai – Rowan KidSilk Haze Stripe 356 (*Saulėlydis Kalifornijoje). Šiltasis zigzaginis šalis megztas Vilmos DailidėnienėsDrops Big Delight 03 (mėtinis šokoladas){jcomments on}

P.S. Moherinius šalius tikrai įvertins daugelis mamų, ir mezgasi jie taip greitai, kad suspėsite net per savaitę paruošti šiltą ir elegantišką dovaną. O mamai mezgėjai tereiks išrinkti kelis dailius kamuoliukus:).

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00