Šiluma kaulų nelaužo

1-P2089759 medium2

Šitaip Rasa pavadino savo naująjį megztinį ir perskaičiusi jį šyptelėjau – hm, kur pavasario vėjai ir jaunystės įkarštis?;)

Tekstūra

Bet juokus ir stereotipus šalin atmetus, pagalvojau, kad šiltas megztinis mūsų platumose yra tikrai būtinas daiktas kiekvienoje spintoje. Nežinai, kada užgrius žiema, rudens darganos, šalti rytai ir lietingi vakarai, storas tikros vilnos megztinis yra pati patikimiausia apsauga nuo visokio gyvenimo šalčio.

Tekstūra

Kartais vien nuo gražumo šilta būna, o šitame megztinyje visi gerumai viename – visos tos įmantrios pynės, raiškios tekstūros ir sudėtingi jų deriniai susukti ir supinti iš pačios šilčiausios Sirri vilnos.

Tekstūra

Dar vienas labai dailus vyriškas megztinis iš tos pačios rūšies vilnos, taip patikusios jo nešiotojui. Santūrus, bet labai išraiškingas koriukas, dažnai mezgamas keliomis spalvomis, čia numegztas iš vienos ir primena šarvus. O kad tokie raštai daugiau siūlų valgo, tai jie daugiau ir duoda. Tos pačios šilumos :).

Tekstūra

Pirmasis megztukas megztas Rasos JuškienėsSirri 5/2 (20), antrasis megztas Alinos Lietunovos iš tos pačios Farerų salų vilnos Sirri 5/2 (31). Nuotraukos autorių.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00