Keliavimas gražiai

Jokios Amerikos neatrasiu konstatavusi faktą, jog vasara – kelionių metas. Ir kelioninių drabužių:)

Caperna

Ir niekas nesiginčys, kad kelioniniai drabužiai turi būti patogūs. Ir dar jie turi būti gražūs. Nes pati kelionė yra šventė ir turi turėti visas privalomas sudedamąsias šventės dalis.

Caperna

Ši nauja mamos megzta Karolinos palaidinė ne turi visus privalomus kelionių drabužių požymis, ji tokia kelioninė pati iš savęs, kad net einant kasdieniais reikalais įprastais takais tave lydės nuotykių dvasia, gaivus vėjas ir laisvė širdy.

Caperna

Caperna

Vaidai šis mezginys buvo tikrų tikriausia nuotykių kelionė per mezgimo būdus ir technikas („jei reikėtų numegzti tokią pačią dar kartą, nepakartočiau!…).

Caperna

 Modelis buvo tik įkvėpimo šaltinis, paveiksliukas. Intarsijos būdu iš atskirų detalių megztą palaidinę Vaida transformavo į besiūlę, megztą iš viršaus (contiguous būdu statytos rankovės), naudojo kitokio storumo siūlą. Skarelė viršuje megzta taip pat intarsija, o intarsija mezgant ratu – ne pyragėlis…

Caperna

Užtai kelionės pabaiga – pribloškianti. Ir kviečianti į naujas keliones…:)

Caperna

Vaidos Balaševičiūtės megzta palaidinė dukrai Karolinai ir nuotraukos, modelis – „Caperna„, siūlai – Schachenmayr SMC Egypto Cotton  00009, 00210, 677, 00131.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00