Linas su draugais

Grynas linas – nepamainomas siūlas karščiams. Pastaraisiais metais tie karščiai taip išvargino, jog imi žmogus pamiršti, kokios vasaros įprastai būdavo (gal ir bus?;)) Lietuvoje. Tokios visokios, saulę keisdavo lietus, neretai ir lietūs, be megztinio retai iš namų žengdavai, o jau į jokią kelionę be jo ne galvoti negalėjai. Lenkiu prie to, kad ir vasarą megztiniai reikalingi, tik storos vilnos lyg ir nebesinori, medvilnė neretai atrodo per sunki… Tai va iš to poreikio kažko lengvesnio, krentančio, ne per šilto gimė ši tokia populiari dabar lino ir vilnos sąjunga.

Linas su draugais

Vilna gali būti visokia, pageidautina tik plona. Dedam prie jos pritaikytą liną ir lietuviškoms vasaroms, ankstyvam rudeniui ar šildomoms patalpoms žiemą pasiruošę.

Linas su draugais

Prasidėjo visa tai turbūt nuo plonos estiškos vilnoskartu su linu sudėtos, o kadangi mezgėjos yra drąsūs bei kūrybingi žmonės, tai deriniai pasipylė kaip iš gausybės rago.

Linas su draugais

Joana, garsi savo moheriniais šaliais (ir meilę moheriui:)), liną suderino su plonyčiu moherio sūliuku, abu skirtingų žalių atspalvių. Abi spalvos turi sau tinkamus kompanjonus, todėl melanžo nesimato (ypač, kad moherio pūkas viską lyg migla aptraukia), tik spalvos gilesnės ir įdomesnės. 

Linas su draugais

Židronė savo megztame „Boxy” dukrai liną suderino su plonyte alpaka su šilku ( Drops Lace).

Linas su draugais

Ir tas derinys toks gerai krentantis, toks malonus čiuopti, taip turtingai atrodo, jog tą ketvirtadienį, kai ji su savo mezginiu užsuko į klubą, gimė dar keli tokie pat tik kitokių spalvų deriniai. Tuoj gims ir mezginiai:).

Linas su draugais

Joanos Bartkevičienės megztas megztinis, jos pačios modelis, siūlai – Drops Kid-Silk 19, 23 su priderintu 4 gijų linu. Boxy” megztas ir fotografuotas Židronės Stankevičienės, siūlai – Drops Lace 7120 su 4 gijų linu. {jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00