Sveikas, pavasari!

Agnes ir besmegenis

Sveikas, mielas pavasari! Tau šypsosi didelis ir labai tvirtas sniego senis su nauju labai šiltu megztiniu pasipuošusia Edita.

Agnes

Pavasaris toks, turiu pasakyti, nelabai man patinka, bet šiandieninis įrašas – tikrai ne pokštas ir ne bandymas jus apgaule pasukti prie žieminių projektų. Tegu ir labai žiemiškai atrodantis megztinis iš tiesų labiausiai bus reikalingas ne žiemą, nebent labai mėgstate ilgus pasivaikščiojimus ar dirbate lauke. Nuo žiemos šalčių mus patikimai saugo striukės, kailiniai ir paltai, po jais storas megztinis kartais nelabai ir telpa, nelabai jis ir reikalingas prišildytuose namuose, biuruose ar parduotuvėse. Bet va atšilus, kai viršutiniai drabužiai jau saugiai sukrauti antresolėse žiemos vasaros miegui, megztinis lieka vieninteliu rūbu jaukiai ir patikimai mus šildančiu. Vasarai gal jau norėsis ir ko lengvesnio (ypač jei ji truks ilgiau nei du ketvirtadienius), bet pavasarį, su jo vėsiais vakarais ir atjungtu centriniu šildymu, storas šiltas megztinis – nepamainomas kompanjonas.

Agnes

Elnių ir snaigių nebesiūlau, jos tegu lieka Kalėdoms, bet va toks naujas megztukas neabejotinai užims svarbią vietą pavasariniame garderobe.

Agnes

Natūralios nedažytos avies ir kupranugario vilnos megztinis turi labai ryškiai šviečiančias detales – spalvotas kišenes, kurios išlenda savo begėdišku oranžu iš megztinio apačios, rankas sukišus, ir skaniai suskamba su ryškiai mėlynais marškinėliais.

Agnes

Jis neįkyriai ir labai taikliai atspindi naujo sezono tendencijas – gaivios, skaisčios, net neoninės spalvos šalia visai neutralių. Ir yra labai šiltas, to dabar reikia labiausiai. Juk pastebėkite save, dairomės į vitrinas, podiumus, mintyse – gėlėtos kelnės, o ant pečių – šilta vilna…

Agnes

Numezgamas iš storų siūlų per tikrai neilgą laiką, išverčiamas gerąja ar išvirkščiąja puse pagal nuotaiką, jis patikimai mus lydės iki skaisčių vasaros gėlynų..,:)

Agnes

Editos Gendvilienės megztas megztinis ir nuotraukos, modelis – „Agnes„, siūlai – Ecologico Camel 105, kišenės megztos iš Gradient 1873.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00