Naujam sezonui – nauja kepurė

Atėjus naujam sezonui (hm, hm) taip norisi ir pačiam atsinaujinti, nusimesti tuos jau pabodusius žieminius drabužius ir pirmyn su gamta spalvotis ir žydėti. Tik gamta – hm,hm dar kartą – visai neskuba žydėti ir spalvotis, atvirkščiai, pasirūpino gausiomis sniego atsargomis. Ir kaip mesi žieminius drabužius šalin, kai termometro stulpelis ne kyla, kaip jam priklausytų pagal sezoną, o krenta žemyn lyg jėgų netekęs. Pati geriausia ir greičiausia (ir viena smagiausių) išeitis – nauji aksesuarai. Tokie nedideli, kaip, pavyzdžiui, nauja kepurė:)

Checkerboard Cap

Kepurių pasaulyje  man didžiausias įkvėpimas – Daiva (visos šiandieninės kepurės – jos, numegztos jau po Kalėdų, ir tai dar ne visos…:)) Kiekvieną kartą ji pasirodo su nauja kepure, kurias mezga iš savo galvos ir pagal savo galvą dažniausiai, jei ir pasiima kokį modelį, tai tik įkvėpimui, ne aklam sekimui. Labiausiai mane prajuokina jos komentarai. „Ai, šalta labai buvo, tai dvigubą nusimezgiau, kad šilčiau būtų”,- čia apie šitą kvadratėlių kepurę, su kuria pasirodė antrą šalčių dieną.

Checkerboard Cap

Kepurė ne tik labai šilta, bet ir labai universali, abi jos pusės gražios.

Checkerboard Cap

Šitą kepurę (žemiau) nusimezgė, nes „laukiau santechniko, tai ką daugiau beveiksi?” Šis paskutinis argumentas liudija jos tikrą kepurių karalienės statusą. Kuri iš mūsų, laukdama santechniko, nieko kito daugiau neranda ką paveikti, kaip nusimegzti naują kepurę;)? Ir dar vienas niuansas – atpažįstate viršutinės ir apatinės kepurės siūlus? Tie patys, skirti megztiniui. Ar daug mūsų praims sukomplektuotus megztiniui siūlus ir po truputį pradės iš jų megzti kepures?

Blossom

Ši alpakos beretė skirta draugei, kuri į savo garderobą labiausiai kviečiasi santūrias ir elegantiškas spalvas ir tokia spalvota Daivos dovana jai buvo lengvas šokas. Bet su rimtom pasekmėm. Ta spalvota „Belaukiant santechniko” kepurė taip pat nuo Daivos galvos nukeliavo pas ją…:)

Béret généreux

Taip su nedideliu spalvotu aksesuaru Daiva sėja spalvotas bombas visam savo kely ir nežinai, kada jos sprogs gera nuotaika, šypsena, spalvų ilgesiu ar pasigėrėjimo atodūsiu…

Béret généreux

O dabar – didžiausia staigmena. Ši spalvų ir formų anarchistė ėmė ir parašė vienos savo kepurių receptą!

x

Šitos gražiosios, su keičiamais bumbuliukais. Čiupkit virbalus!

x

Daivos Gridziuškaitės megztos kepurės  ir dvi paskutinės nuotraukos, dvigubus dvipusius langučius ir spalvotą beretę fotografavo Jurga P.R. Modeliai – „#4 Checkerboard Cap„, „Gooseberry Hat” (pasitarnavo įkvėpimo šaltiniu) ir „Béret généreux”, paskutinis modelis – čia. Siūlai – Noro Kureyon 170, Alpaca 4010, 3800, 6736, Delight 9 ir Noro Silk Garden Sock S304.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00