Kaip aš žiemą žibučių ieškojau

Šituos siūlus Kristina pirko kojinėms, bet žmogus planuoja,…:)

Stitchwort

Kojinės virto dailia skara, kurią vėlyvą rudenį turėjau galimybę testuoti.

Stitchwort

Tos mažos gėlytės priminė man ankstyvo pavasario vaizdus, matytus Daivos nuotraukose, todėl ir skarą pavadinau „Liuksemburgo sodais” (nieko bendra su populiaria Joe Dassin daina).

Stitchwort

Mezgiau L dydį, nes norėjosi daikto įsisupimui, ne tik užsimetimui. Spalvos turėjo perteikti žydintį pavasarį, šis estiškos vilnos gija tiko man labiausiai. Net kai kurias gėlytes padariau iš tos pačios sruogos ant kitos vietos fono, tik geltonas ir baltas spalvas pridėjau iš šalies.

Stitchwort

Skarą numezgiau ir, nors buvo vėlyvas ruduo, tikėjausi rasti jei ne krokus su snieguolėm, tai nors kokį ne visai nurudusį kampelį nuotraukoms. Ir kaip tyčia, kai tik skara išdžiūvo, iškrito pirmas sniegas. Ir mano skaros nuotraukomis nors iliustruok pasaką apie vargšę našlaitę, išvarytą žiemą į mišką žibučių.

Stitchwort

Šioje nuotraukoje mano Kristina demonstruoja skarą ant žmogaus 🙂

Stitchwort

Toks man gražus buvo šis modelis, jog numezgiau ir antrą skarą. Turėjau atsivežus iš mugės labai gražių Shilasdair siūlų pabandymui, tai ir pabandžiau 🙂

Stitchwort

Nufotografavau abi skaras kartu – tokie mano ilgesio gėlynai vėlyvą rudenį…

Stitchwort

Vienai testuotojai iškilo klausimas, kaip atrodo skaros išvirkščioji pusė, ta vieta, kur spalvoti raštai, nes skara yra toks daiktas, kuris turi gerai atrodyti iš abiejų pusių. Man ta išvirkščioji pusė – ne mažiau graži nei tikroji geroji, įdedu kitos pusės nuotraukas tiems, kam kils tokie pat klausimai.

Stitchwort

Stitchwort

O kas susigundysit šia žydinčia skara dabar, tikram pavasariui atkeliaujant, turiu nuo savęs pridėti pagiriamąjį žodį modelio aprašymui. Šios dizainerės skaras esu mezgusi ir anksčiau ir nesu susidūrusi su tikslesniu, detalesniu ir kruopštesniu modelio parengimu, todėl drąsiai visi bijantys gali imtis:). „Stitchwort” – vienas iš „Vidaus sodų” serijos modelių, kiti ne mažiau įspūdingi ir gražūs. Ir dar bus :).

Stitchwort

Pirmoji skara megzta Kristinos Vilimaitės, siūlai – Regia 02070, 02002, 00327, nuotraukos – Antal Szentendrei, manosios skaros megztos iš Aade Long 8/2 artistic (Africa) ir Shilasdair Luxury 4-ply. Modelis – „Stitchwort„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00