Liemenė

Ką daryti godišiams, kurie turi 1 kamuoliuką Noro Kureyon 52 ir nori iš jo nusimegzti liemenę? Net ir tai, kas yra, vienu kamuoliuku galima vadinti labai jau sąlygiškai. Tai maždaug 1 kamuoliuko dydžio liekanos, bederinant spalvas vakarykščiam švarkeliui. Spalva – praeitų metų kolekcijos, šiemet nebėra. Galima sėstis prie interneto ir ieškoti. Padarau paprasčiau – prisėdu prie savo naminių fondų.

liemenė

Pasirodo, visai nesunku įtikinti save, kad vynuogės žalios. Juk seniai norėjau išbandyti variantą, kai Noro tik truputį, o visa kita – vienos spalvos. Radau savo kažkada dažytos naminės vilnos (storumas atitinka), kurios spalvos beveik tokios pat, kaip įvairūs mano turimo „kamuoliuko“ atspalviai. Taip ir mezgiau: pradedu savo vilna (ji skirtingų mėlynumų), o perėjimui nuo vienos spalvos kamuolio prie kito panaudoju Noro – jis duoda tokį organišką tik jam būdingą perėjimą.

liemenė

Liemenė megzta taip: apačioje ilgas stulpelis, toliau paprastas faktūrinis raštelis, nuimama kažkiek akių pažastims, tiesiai raštu iki pečių, toliau nenuimant akių pečiams apykalės stulpelis. Toks platus kaklas apdrimba nuo pečių ir duoda nuleistų pečių efektą. Abi pusės – skirtingų spalvų, bet vienodai megztos, todėl priekį ir nugarą galima kaitalioti pagal poreikį.

liemenė{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00