Atostogų dryžiai I

Išėjus atostogų pakilau į tokias aukštybes, jog nusprendžiau, kad laiko išmatavimas manęs neliečia. Ir jei sveikas protas kilsteltų antakius pažvelgęs į mano projektų krepšį, kurį susiruošiau savaitei į kaimą, tai aš jo nei mačiau, nei girdėjau. 7 megztiniai, 5 poros riešinių ir  dar šisbeitas – vienai savaitei gerokai per daug? Kas man, aš esu virš laiko! Išvykau prisikrovusi krūvas siūlų, apsiginklavusi virbalais ir… mezgimo mašina.
Deja, nors mezgimo mašina ir paspartina svajonių įgyvendinimo procesą, atostogų gale manęs laukė nemalonus atradimas – laikas vis dėlto egzistuoja. Taipogi ir man. 
Riešinių nenumezgiau, bet susivėriau karoliukus. Vienai porai.
Nusimezgiau kelis megztinius. Tikrai ne tiek, kiek buvau susiplanavusi, bet…

Jau seniai buvau nusižiūrėjusi šį modelį (S.Hatton „Echo„). Jis skirtas 11-16 metų mergaitėms, man tai nebuvo svarbu, nes, kaip dažnai, instrukcijų neskaičiau, tik pasižiūrėjau į nuotrauką. (Dar ieškau gražios sagės – irgi iš nuotraukos :))

Echo
Siūlai: Alpaca, modelis: Echo.
Originalo spalvos nuosaikios ir 2. Aš pasidariau tokį trenktą linksmą variantą iš skirtingų spalvų Drops Alpacos.

Iš pat pradžių šitam modeliui buvau numačiusi šiuos siūlus (dar vienas laimingas radinys, praskaidrinęs – ką ten praskaidrinęs, fejerverkais nutvieskęs! – man dieną): Rowan Kaffe Fassett Light Tweed 4-ply.

Rowan Kaffe Fassett Light Tweed 4 Ply

Čia turėtų būti toks kultūringas variantas. Jei man kada užeitų toks kultūringas noras.
Tęsinys rytoj :){jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00