Pirmoji atostogų diena

Anksčiau pasibaigus mokslo metams, suruošdavau kiekvienam vaikui po simbolinę dovanėlę dar vieno kalnelio įveikimo ir būsimų atostogų proga. Šiais metais vietoj to parengiau dovanėlę atostogoms visiems rankdarbiaujantiems (o gal išbandys ir nerankdarbiaujantys?) paaugliams. Žinau, kad tam tikruose sluoksniuose šis žodis laikomas nepolitkorektišku, bet jis gana tikslus ir, tikiuosi, patys paaugliai man jį atleis. Taigi, paaugliška riešinė:

paaugliska riesine

Paaugliška ji dėl dviejų priežasčių:
1) paties dizaino – toks strėlių piešinys nuolat pasikartoja jaunatviškuose bliuzonuose, batuose, kepurėse ir krepšiuose;
2) ji labai lengvai numezgama – raštas lengvas ir logiškas, mažai karoliukų (=lengva stumdyti).

Tikslų aprašymą rasite čia.
P.S. Kai savo vyresniems vaikams (tiems, kurie paaugliai) parodžiau šį variantą, net mintis apie jos mezgimą patiems jiems pasirodė absurdiška. Bandžiau pasiūlyti jau gatavą daiktą, tai sūnui ji labai patiko, bet jokių riešinių jis nenešios iš principo, nes tai mergaitiška, o dukra mielai nešioja riešines, bet suraukė nosį dėl spalvų – per daug berniukiškos…Tikiuosi, gal kur kitur šis modelis sulauks šiltesnio priėmimo:) Gerų atostogų visiems jau atostogaujantiems!

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00