Siurprizas kamuoliuke

Nuostabieji Wunderklecks (75% vilna, 25% suyrantis poliamidas, 100 g ~ 420 m) kamuoliukai yra tikrai nerūdijanti meniškus ir nenuspėjamus efektus vertinančių mezgėjų meilė. Skirti kojinėms (jų tvirtumui yra poliamido sudėtyje ir dažymas paskaičiuotas siauram daiktui), iš tiesų jie yra universali medžiaga efektingiems ir vienetiniams mezginiams, nes spalvų susidėliojimas priklausys nuo akių skaičiaus, mezginio tamprumo, o dažymas rankomis užtikrina, jog nerasite dviejų identiškų kamuoliukų.

Tapybiškų gražuolių lentyną papildė Burokėliai ir piktžolės, Wishdots, Zen šventykla ir Raudonmedis.

Dvi poros kojinių (ne iš dabar atkeliavusių, bet lentynose esančių spalvynų) iliustruoja, kas gaunasi iš šitų siūlų – gryni abstraktūs menai, ne kitaip!

Jolanta savo poroje prie Žolynų ragana pavadinto kamuoliuko pritaikė vienspalvius galiukus ir kulną iš Regia Fashion Shine 6850 ir savo kojinėmis užkrėtė didžiąją dalį klubo 😉 .

Aušra iš Bella Patina numezgė porą dovanų, o padovanojusi ir supratusi, kad negali be jos gyventi, atsimezgė iš to paties spalvyno sau 😉 .

Taip kad gamintojo ant etiketės spausdinamas perspėjimo ženklas (apvestas raudonai kaip ant cigarečių pakelio!), kad mezgimas gali sukelti priklausomybę, šio siūlo atveju yra pati svarbiausia informacija, kurią jums reikia žinoti 😉 .

Ir taip, be Shin-Kyo tilto nei šių kamuoliukų lentyna, nei ateinantis ruduo nebūtų gražus ir pilnas, todėl, žinoma, atkeliavo ir jis 🙂 .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00