Torbole + Malcesine

Prieš pristatydama paskutinę Grundl siuntos dalį, norėjau pasidalinti savo atradimu befotografuojant naujienas. Dažnai didelio 150 g kamuoliuko užtenka porai kojinių ir dar lieka (čia ne tas atradimas 😉 ), viskas, aišku, priklauso nuo kojos dydžio, bet paprastai gamintojas rūpinasi, kad neliktų nuskriausti didžiakojai, todėl mezgant trumpesnį aulą ar pėdą, susikaupia likučiai.

O atradimas – sudėti į vieną dėžę abiejų serijų (Torbole ir Malcesine) siūlai, pasirodo, turi tuos pačius atspalvius, tai yra Malcesine kamuoliukų spalvos atsiranda Torbole dryžiukuose ar rašteliuose. Žinant, kad megsite mažesnes poras, galite iškart rinktis du giminingus kamuoliukus trims poroms, o galite prisiminti idėją galvodami, kaip harmoningai ir kūrybingai įdarbinti likučius. Dažnai populiarius vienspalvius kraštelius, pirštukus ir kulnus prie margo pagrindo galite pakeisti švelniai mirgančiu pusiau vienspalviu priderintu Malcesine atspalviu ar prie jo pridėti giminingus Torbole intarpus. Ar keisti kas eilutę. Ar…

Geriausia, aišku, atspalvius, rinktis realybėje, bet kad palengvinčiau gyvenimą, surašau sudėliotus derinius. Pirmos dvi nuotraukos – Malcesine 6 ir 5 kartu su Torbole 1 ir Torbole 5 ir 8 kartu su Malcesine 1.

Mėlyni deriniai – Malcesine 4 kartu su Torbole 3 ir Malcesine 8 kartu su Torbole 1.

Ir rausvi bei gelsvi – Torbole 2 kartu su Malcesine 2 ir Torbole 7 kartu su Malcesine 3.

Smagių žaidimų ir atradimų!

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00