Vaikų skyrelis

Vaikiškos sagos yra atskira visata, nes be funcionalumo ir patogumo, jos turi tikti tiek vaikus puošiantiems, tiek tuos rūbelius nešiojantiems, o pastarieji, kaip žinia, neretai turi labai išrankius skonius ir išskirtinius pageidavimus. Gamintojai stengiasi visiems įtikti kaip įmanydami – atliuoksėjo net dvi varlytės iš praeitų metų kolekcijos, nes… reikia!

Prie jų – labai subtili perlamutrinė sagytė su meškiuko fragmentu. Ir perlamutrinės vaisių skiltelės – amžinai vasarai ir atostogų nuotaikai palaikyti 😉 .

Įvairios mašinos ir dinozaurai – mažųjų favoritai be jokios konkurencijos. O apatinėje nuotraukoje – kolekcija iš perdirbtos medvilnės, patiksianti subtilumo ieškantiems. Vaikiški motyvai švelnių, pastelinių spalvų. Ir tas sagas taip malonu liesti… 🙂

Tigriukai, drambliukai, liūtukai ir hipopotamai – lyg atkeliavę tiesiai iš mylimos knygelės. Mažutės sagos, tiks patiems miniatiūriškiausiems rūbeliams nuo pat gimimo dienos.

Piratas iš pirmosios sagų siuntos atvyko pirmas – į žvalgybą 😉 . Kad paskui jau atsivestų kartu visą gražią kolekciją mažiesiems nuotykių ieškotojams. Mažutės sagutės su krabais – labai gerai čia pridera. Ir medinė pelėda – kažkas išmintingas turi nuotykiautojus saugoti!

Atskira sagų grupė – akys gyvūnėliams – pridėta prie vaikiškų, nes dažniausiai tie jaukūs megzti ar nerti gyventojai įsikuria vaikų kambariuose 🙂 . Prisiuvamos spalvotos ar grynai juodos akytės, o saugumo ar paprastumo ieškantiems – tiesiog iš vidaus užspaudžiamos.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00