Raudona

Kada, jei ne vasarą gali su mezgėjomis aptarti palaidinių trumpom rankovėm reikalus – jų modelių pasirinkimo santykis su megztiniais yra beveik toks pats, kaip šaltų metų mėnesių su šiltais, pastariesiems net ne visą vasaros laiką gali priskirti 😉 . Naujas mano testinis mezginys man parodė dar vieną vasarišką kelią – imi megztinio modelį ir… praleidi rankoves. Būtent taip yra paruoštas dizainerės Hirosi Midori topas – kaip seniau išleisto megztuko modelio variacija. Viena jos testuotojų išbandė berankovę versiją ir megztukas įgavo dar kelis pritaikymo būdus – kaip vasariška palaidinė arba liemenė. Žinoma, ne kiekvienas megztinis noriai atsisakys rankovių, bet gera dalis mielai įsitaisys ir vasarišką veidą 😉 .

Megztinio modelis turi storą ir ploną versijas, bet mano akimis žiūrint net ir plonoji yra kiek per stora karštai vasariškai dienai, todėl berankoviam topui pasiėmiau ploną siūlą – naująjį Isager Trio 2. Ne paskutinį vaidmenį suvaidino ir mano noras jį išbandyti 😉 . Ir ta ypatingai graži gili raudona spalva, kuriai lengvas blizgesys pridėjo papildomo šventiškumo. M2 dydį mezgiau pagal 2XL instrukcijas.

Abu šio modelio megztukus mezgiau Kristei, tai jai pasiūliau ir vasarišką variantą. Ji atsisakė, bijodama, kad platins pečius, bet papozavusi nuotraukoms prieš brolio gimtadienį kaime, jos nenusirengė per visą šventę, tai žiūrėsime, kaip čia dabar dalinsimės – aš vasarines palaidines labai pamėgau ir jau tikrai jų neturiu tiek, kiek megztinių 😉 .

Palaidinė megzta iš Isager Trio 2 (Strawberry), modelis – „White Mountains Light„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00