Julekuler

Kalėdiniai Arne&Carlos bumbulai jau daugiau nei 10 metų papuošia milijonus eglučių visame pasaulyje, įsitaiso prie krūvos šiltų dovanų ar stilingai dekoruoja Kalėdų belaukiančius namus. Jų mezgimo kursai pas mus taip pat vyksta prieš pat Kalėdas jau ne vienerius metus – tiksliau, nuo pat pirmo knygos leidimo (norvegų kalba!), kurį Jurgita atvežė MZ dovanų iš Norvegijos. Dar tada neįtarėme, kokiu gražiu virusu šie kalėdiniai papuošalai nuvilnys per visą pasaulį, mūsų kraštų neišskiriant ;).

Per kursus mes spėsime (jei ne iki paties galo, tai labai netoli jo) nusimegzti pirmąjį bumbulą ir tikrai tikrai jis nebus paskutinis! Nes tai vienas šilčiausių, jaukiausių ir gražiausių būdų originaliai pasipuošti namus ir sukurti tokią naminę kolekciją, kuri bus perduodama iš kartos į kartą.

2021 m. gruodžio 10 dieną, šeštadienį, kviečiam visus į kursus kartu nusimegzti šiuos šiltus ir smagius bumbulus:). Pagavę kalėdinį virusą dar turės gražaus laiko paruošti unikalių dovanų ir papuošalų savo namams.

Bumbulų mezgimas yra ne tik kalėdinės nuotaikos kūrimo dirbtuvės (ir tai labai svarbu!), bet ir visas arsenalas pačių įvairiausių mezgimo technikų, kurias mes, svajodami apie būsimas šventes, įvaldysite. Namo išeisite su gatavu papuošalu rankoje, o megzdami tokį iš pažiūros kuklų ir nedidelį daikčiuką, išmoksite vąšeliu užsimesti akis apskritimo mezgimui, megzti 5 virbalais (arba valiniais), pridėti ir nuimti akis, krepiant dėmesį į pasvirimą  ir megzti 2 spalvų siūlais, nepainiojant fono ir rašto siūlų (labai svarbus momentas!).

Kursai truks 11-14 val., jiems reikės dviejų spalvų siūlų, siūlams pritaikytų 5 kojininių virbalų, vąšelio. Kamšalą bumbulams gausite, kitas medžiagas bus galima įsigyti parduotuvėje. Kursų kaina 25 €. 

Registracija: elektroniniu paštu info@mezgimozona.lt, telefonu 867643668, tiesiog užėjus į parduotuvę ar paspaudus registracijos mygtuką puslapio viršuje. Labai laukiame 🙂

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00