Regia Premium Silk

Mūsų kojų (pasikartosiu – ne tik kojų!) laukia dar viena prašmatnybė – Regia Premium Silk (55% merino vilna, 20% šilkas, 25% poliamidas, 100 g ~ 400 m).

Nepaprastai dailiai matiškai blizgantis, labai lygus ir apvalus siūlas taip ir prašosi vingrių kiauraraščių ar raiškių tekstūrinių raštų – elegantiškiems ir juvelyriškiems mezginiams.

Spalvinė šio siūlo paletė – išskirtinai turtinga pačių subtiliausių atspalvių, šilko blizgesys suteikia spalvoms papildomą gylį.

Tiek balsvai kreminių atspalvių (nuo sniego baltumo iki orinio pyragėlio) nedaug kolekcijų gali pasigirti, kaip ir žaliomis spalvomis bei išskirtinio subtilumo šilta geltonai raudona iki violeto gama.

Iš šio siūlo taip pat numegztos kojinės ir negaliu atsidžiaugti raštų pasirinkimu – persuktos akys, patys smulkiausi kiauraraščiai blizgaus šilko pavidale įgauna juvelyrinių dirbinių dekoratyvumą. Parduotuvėje ir jas galėsite apžiūrėti bei pačiupinėti :).

Pirma pora megzta iš Regia Premium Silk 45, modelis – „Elizabeth Montagu„. Pudros rausvumo pora megzta iš Regia Premium Silk 31, modelis – „Freezing Fog„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00