Šlepučių reikalai

Šleputės visada buvo smagus reikalas tiek sau nešioti, tiek dovanoti, o pastaruoju metu jų paklausa kartu su visais namuose naudojamais daiktais gerokai išaugo. Jei ir anksčiau gražaus gyvenimo propaguotojai negailėjo patarimų naminiam garderobui, šis retoje spintoje turėjo atskiros valstybės statusą, greičiau varganos kolonijos, kuriai nubyrėdavo centrui nebetinkantys likučiai. Pandemija ne tik rimtose srityse sukėlė revoliucinį perversmą, spintoje taip pat. Ofisiniai apdarai dulka ir tyliai verkia kamputyje, paradui nuo šiol vadovauja NAMAI! Ar reikia stebėtis, kad naminis apavas yra daug dažniau dėvimas nei puošnūs aukštakulniai?
Tas, ką dėvi nuolat, į ką nuolat žiūri, nusipelno rimto dėmesio. Turbūt ne viena Edita mezgėsi specialų karantino megztinį prie naminių treningų (jį dar tikiuosi parodyti :)). Gražvydė megzdama dovanų šleputes labai rimtai atsižvelgė į būsimo nešiotojo mėgstamą geltoną spalvą. Šleputėms ji nėra labai praktiška, o ir siūlo ryškumas akis badė, tai ji rado labai gražų kompromisą, kad ir vilkas būtų sotus, ir avys sveikos: ryškiai geltoną kojininį siūlą sudėjo su tamsiu rankomis dažytu. Šleputės iš karto pastorėjo (pliusas ilgesnio nešiojimo ir šilumos naudai), patamsėjo ir susimargavo spalva (pliusas praktiškesniam nešiojimui).

Jolanta savo kurpaitėms šviesos nepagailėjo, na, damų pasaulį kiti dėsniai valdo ;), bet dvigubą siūlą ir ji savo naminiams bateliams parūpino – čia jums ne kokios kojinaitės!

Aušra Kalėdoms numezgė net dvi poras šlepučių – vienas storesnes iš dvigubo kojininio siūlo, kitas – plonytes iš viengubo ir švelnių gėlių atspalvių, tokios ir į batus kaip trumpos kojinaitės tiks, ir namuose puošniai apšiltins kojas.

Gražvydės Norkienės megztos šleputės iš rankomis dažyto kojininio siūlo kartu su Schpppel-wolle Admiral 580. Šviesios šleputės megztos Jolantos ŽilinskienėsAdmiral Tweed Bunt 980 kartu su WYS Signature 4-ply Florist 801 (Neužmirštuolė), modelis „Woodland Loafers„. Paskutinės poros megztos Aušros Svarauskienės. Šleputės megztos iš dvigubų kojininių siūlų, modelis – „Eglės šleputės„, Ant eglutės įsitaisiusias pėdutes dėl savo formos taip pat galima priskirti šiai apavo rūšiai, modelis – „Happy Family Slippers„, siūlai, iš tolo primenantis Edition Rasos lašo spalvyną, yra Aušros kombinacija iš WYS Signature 4-ply Florist serijos žiedų – 801 (Neužmirštuolė), 129 (Pilkšvalapė žilė) ir 803 (Muilinė guboja). Nuotraukos autorių.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00