Rudeniui pasiruošę?

Jei suaugę tvarios mados atstovai gali sau leisti paignoruoti sezonų kaitą kaip pretekstą garderobui atnaujinti, tai permainų trokštanti širdis gali pilnai atsigriebti vaikus rudeniui ruošiant. Šiems visai nesvarbu, ko kas norėtų, jie ramiai sau paauga kokius 10 cm per vasarą  ir tomis ištysusiomis rankomis ir kojomis linksmai moja atsisveikindami visiems praeito šilto sezono drabužiams. Sau mezgam labiau tiek, kiek norim, o mažieji tai visada pirmoje vietoje eilėje prie virbalų;).

DSC 27hh24

Naujienose pamačiusi skanias spalvas, negalėjau joms atsispirti. Nusimezgė vaikiškas skanus megztukas. Pagal spalvinę gamą lyg šaukėsi pop art geometrijos, o man norėjosi pasitreniruoti islandiškus raštus.„. Nuo savęs pridėsiu, kad islandiški megztiniai ne tik labai gražūs ir madingi, jie ir „auga” kartu su vaiku, tai yra, ta apvali pečių juosta prisitaiko prie platėjančių pečių, todėl nespėjantiems kartu su sparčiai stypstančia atžala, gali reikti kitam sezonui tik rankoves ir kūną pailginti. Iš kitos pusės… taip smagu sumeistrauti ką nauja;).
Islandiška vilna gal nėra tokia pat draugiška mažiems jautruoliams kaip šio stiliaus modeliai, bet išeitį matote nuotraukose – mašinoje skalbiamas merinukas:).

DSC 2734

Rasos Balčiūnaitės megztas megztukas ir nuotraukos. Modelis – „Dog Star„, siūlai – Drops Baby Merino 36, 33, 31.

1 komentaras apie “Rudeniui pasiruošę?”

  1. Atgalinis pranešimas: Vaikiški megztukai – mezgimo zona

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00